Pro Power Peel


Kako se mijenjaju vremenske prilike, tako se mijenja koža i njene potrebe. Za svako godišnje doba koža ima posebne zahtjeve. Naročito zimi kad dolazi do naglih promjena temperature (toplo – hladno), utjecaja vjetra, kiše, snijega, koži je potrebna zaštita.  S obzirom da je narušen njen obrambeni status, te je pojačana osjetljivost, koža lako može izgubiti svoj sjaj i vitalnost. Kako bismo koži vratili navedena svojstva sada je idealno vrijeme za regenerativne, obnavljajuće tretmane.

Najnoviji profesionalni peeling, najjači i najbrži učinak do sada koji omogućava svakome postići najbolji i najzdraviji izgled kože.

Tretman radimo u dvije varijante:

1. Trajanje 30 min. - Nakon enzimskog pilinga nanosimo kombinaciju kiselina za stanje koje riješavamo na lice i vrat,neutraliziramo ,serum i krema za smirivanje i hidrataciju.

2. Trajanje 60 min. - Nakon enzimskog pilinga ,nanosimo kombinaciju kiselina ,neutraliziramo te nastavljamo sa pojačanim unosom ionaktiv seruma sa ultrazvučnom špatulom,nanosimo masku za smirenje i hidrataciju i za to vrijeme masiramo vrat,dekolte i ramena te za kraj tretmana serum i krema .Intenzivan tretman za obnovu i maksimalno djelovanje.

Samo zdrava koža je lijepa koža.Novi kemijski piling se radi u kombinacijama kiselina, koktelima, koja daje brze i jake rezultate sa najmanje mogućim nuspojavama kao iritacije, ljuštenje, kraste…..

Mliječna kiselina - jedna od najefektnijih kiselina bez iritacija koja je namijenjena za izrazito suhe i osjetljive kože,kojoj je potrebna hidratacija a posebno one koje su grube na dodir. Omekšava, zaglađuje te hrani kožu.

Salicilna kiselina - je poznata po tome da pomaže u borbi protiv nečistoća i akni. Djeluje protuupalno, antibakterijski i regulira sebum. Isto tako stimulira proizvodnju kolagena.

Jabučna kiselina - pomaže svim tipovima kože osim osjetljivoj, a pomaže koži obnoviti hidrataciju, riješava probleme beživotne kože, tretira akne i koži vraća zaglađenost.

Mandelična kiselina - vole ju osjetljiva,masna i problematična koža sklona aknama jer djeluje blago i regulira masnoću kože.Borice oko očiju biti će zahvalne a ublažiti će i ožiljke nastale od akni.

Fitinska kiselina - zbog svojih antioksidativnih svojstava obnavlja kožu i štiti je od negativnih vanjskih utjecaja te djeluje antiupalno.

Glikolna kiselina - spada u skupinu Alfa hidroksilna kiselina (A.H.A.). To su prirodne kiseline koje možemo naći u različitom voću i hrani. Limunska kiselina je iz voća, mliječna kiselina se nalazi u mlijeku, a tartarska (vinska) kiselina u grožđu. Glikolna kiselina iz šećerne trske najučinkovitija je A.H.A. kiselina, a medicina joj je posvetila najviše pažnje. Glikolna kiselina, u usporedbi s ostalim kiselinama, ima najmanje molekule čija sposobnost prodiranja je izuzetno učinkovita i izaziva vrlo značajne promjene. Najbolji se rezultati postižu kombiniranjem glikolne kiseline s ostalim voćnim kiselinama. Medicinska istraživanja pokazala su da glikolna kiselina može potaknuti proizvodnju kolagena, povećati volumen epiderme, te čak djelovati kao vrlo snažan antioksidant. Testovi također pokazuju da se glikolna kiselina, u raznim kombinacijama pri kojima se želi postići određeni rezultat, ponaša kao agent-nosilac. Također je dokazano da se u najdjelotvornijim formulama nalaze kako alfa-skupina hidroksilna kiselina, tako i beta-skupina hidroksilnih kiselina (limunska kiselina). Dok alfa hidroksilne kiseline ubrzavaju preobrazbu stanica, beta hidroksilne kiseline pomažu u pročišćavanju folikula kako bi se postigao čišći, glađi i zdraviji izgled.

Poboljšava izgled svih tipova kože; naročito suhoj i dehidriranoj koži, masnoj i nečistoj koži, koži s borama i znakovima starenja.

  • Poboljšava se vlažnost i vitalnost kože

  • Stimulira se obnavljanje i regeneracija kože

  • Smanjuju se bore, te se na taj način dobiva mlađi izgled

  • Izbljeđuju se pigmentacijske mrlje i smanjuje se vidljivost ožiljaka

  • Smanjuje se stvaranje komedona, sužavaju se pore, te dolazi do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala (akne)

  • Koža postaje svjetlija, sjajnija, mekanija, elastičnija

POTREBNO JE OD 3-6 TRETMANA U RAZMAKU OD 2-4 TJEDANA