Dobrodošli na web Salon Karma, pogledajte naše tretmane i odaberite najbolje za vas
Pročitaj više

Pitajte nas

Obratite nam se sa punim povjerenjem kako bismo pronašli odgovarajući tretman za Vas!
Pročitaj više

Opustite se u salonu Karma!
25 godina sa Vama

Izdvojeno


Tretman kisikom O2

Starenje započinje nedostatkom kisika, te veliki utjecaj ima njegova količina u stanicama. Atmosfera je sve zagađenija i naše stanice su sve manje opskrbljene, odnosno gladne su za kisikom. Slaba cirkulacija u starijoj dobi još je jedan razlog manjka kisika u stanicama, te zbog toga stanice slabije funkcioniraju. Na površini kože skupljaju se odumrle stanice kože koje također zbog slabije cirkulacije imaju sporiju obnovu. A sporija obnova i narušena barijera kože veliki je problem i kod aknaste, kuperozne, masne, suhe, hiperpigmentirane kože. Kako bi to promjenili ili spriječili potrebno je kožu nahraniti kisikom.

Dermapen

Duboko regenerativni anti-ageing tretmani za zaštitu i obnovu kožnih stanica, te stimulaciju obrambenih sposobnosti kože. Preporučujemo za: ublažavanje i smanjivanje bora; ublažavanje raznih ožilljaka (akne,operacije,opekotine…); pomlađivanje i zatezanje kože ; smanjivanje hiperpigmentacijskih mrlja; ublažavanje strija

Dermalogica tretmani lica

Dermalogica kompletan tretman lica započinje dvostrukim Dermalogica čišćenjem i Face Mapping analizom kože. Exfolijacijom na bazi rižinih enzima ,salicilne i mliječne kiseline,papaina i zelenog čaja ,zagladiti ćemo kožu,ubrzati obnovu stanica.

Extenzije trepavica

Extenzije trepavica individualne su dugotrajne trepavice. Mogu biti sintetičke, svilene, ili životinjskog podrijetla. Extenzija se aplicira direktno na prirodnu dlaku klijentičine prirodne trepavice sa medicinskim ljepilom.

Fibroblast

Reduciranjem viška kože pomoću plazma energije postiže se odmah vidljiv i pomlađen izgled, te dugoročan neinvazivan rezultat. Odmah nakon tretmana vidljiv je rezultat podignutih kapaka, zategnute kože i uklanjanja bora.

Permanentni make up

Trajna šminka jedna je od estetskih tretmana namijenjena korigiranju, mijenjanju, uljepšavanju, isticanju i balansiranju pojedinih dijelova lica.

Skinial

Inovativan pristup koji su razvili njemački stručnjaci te patentirana švicarska formula koja uklanja tetovaže pomoću prirodnog odbacivanja kože.

Medicinska mikropigmentacija

Mikropigmentacija skalpa i ožiljaka je metoda pigmentacije kože glave i tehnika kojom se nadomješta gubitak kose kod žena i muškaraca, a može pomoći i kod alopecije i prikrivanja ožiljaka.

Njega ruku

Tretmani koje nudimo - Trajni lak, Geliranje i nadogradnja, Nail art, Klasična manikura, Parafinska kupka

Tretmani za muškarce

Ako mislite da „pravi muškarci“ ne posjećuju kozmetičke salone, u krivu ste. Dapače, pravi muškarci brinu o svom izgledu. Preporučamo da posjetite provjereni kozmetički salon i priuštite si tretmane za njegu.