Tretman Kisikom O2

  • 28.04.2020.

Starenje započinje nedostatkom kisika, te veliki utjecaj ima njegova količina u stanicama. Atmosfera je sve zagađenija i naše stanice su sve manje opskrbljene, odnosno gladne su za kisikom. Slaba cirkulacija u starijoj dobi još je jedan razlog manjka kisika u stanicama, te zbog toga stanice slabije funkcijoniraju.

Vacuslim 48

  • 15.04.2019.

VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita koja se uvijek brzo i lako može primijeniti posebno u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

Pro power peel

  • 01.04.2019.

Kako se mijenjaju vremenske prilike, tako se mijenja koža i njene potrebe. Za svako godišnje doba koža ima posebne zahtjeve. Naročito zimi kad dolazi do naglih promjena temperature (toplo – hladno), utjecaja vjetra, kiše, snijega, koži je potrebna zaštita.

Maderoterapija - anticelulitna masaža drvenim oklagijama

  • 22.03.2019.

Postiže vrhunske rezultate u razbijanju celulita i masnih naslaga, podiže tonus i učvrćuje tkivo - lifting! Potrebno je minimalno 3x tjedno dolaziti na tretmane a mogu se kombinirati sa zamatanjem kofeinskim šećernim gelom koji pojačava smanjivanje obujma.

SKINIAL - nelasersko uklanjanje tetovaže i trajne šminke

  • 13.03.2019.

- prirodan način uklanjanja tetovaže bez lasera
- sistem uklanjanja tetovaže bez lasera dostupan širom svijeta
- mi je ne izblijedimo... mi je uklanjamo !
- zaštićena švicarska formula
- revolucionarna, inovativna njemačka i švicarska domišljatost

Dermapen

  • 01.02.2019.

Dubinska obnova kože najuspješnijim tretmanom