Dermalogica kompletan tretman lica započinje dvostrukim Dermalogica čišćenjem i Face Mapping analizom kože.Exfolijacijom na bazi rižinih enzima ,salicilne i mliječne kiseline,papaina i zelenog čaja ,zagladiti ćemo kožu,ubrzati obnovu stanica,omekšati ćemo kožu vapozonom,mehanički očistiti,dezinficirati,izmasirati kožu lica,vrata i dekoltea te nanijeti odgovarajuću masku ili kombinaciju maski koja smiri kožu nakon čišćenja i ublaži eventualno crvenilo.

Koža nakon čišćenja je svježa, napeta i sjaji se.

Temeljna filozofija Dermalogice:

-> samo zdrava koža je lijepa koža

Dermalogica proizvodi ne sadrže štetne i iritantne sastojke za kožu,umjetne boje i mirise koji najčešće izazivaju alergijske reakcije na koži niti mineralna ulja koja pune pore i stvaraju mitisere.

-> njega počiva u proizvodima koji su napravljeni od najčišćih sastojaka od kojih svaki poboljšava i održava besprijekorno zdravlje kože.

Za pravo zdravlje ključni su proizvodi koji su prilagođeni specifičnim potrebama kože.
Dermalogica to postiže Face Mappingom - analizom kože iza koja slijedi preporuka proizvoda, bilo da je riječ o normalnom stanju kože ili specifičnim stanjima i potrebama poput AGE Smarta za zrelu kožu, ili npr. MediBac Cleaninga za kožu sklonu aknama u odrasloj dobi.

Snažan regenerativan tretman-pametan ulog u budućnost Vaše kože.

Idealan je za zrelu kožu te kožu oštećenu od sunca kojoj je potrebno hranjenje i regeneracija. Upotrebom MultiVitaminPower Exfoliant ampule, contour maske i energizirajuće maske, rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.

U ovom tretmanu posebno se orijentiramo na stanje kože i ako je Vašoj koži potreban obnavljajući i regenerirajući tretman bez mehaničkog čiščenja.

Tretman započinjemo sa peelingom, zatim masaža lica,vrata i dekoltea sa aromatičnim balzamima koja daje poseban užitak i sjaj licu, te maska ovisno o zahtjevima kože...

..suha i dehidrirana, siva i beživotna, masna s proširenim porama (kod takve kože potrebno je prethodno mehaničko čiščenje ), ili možda samo jedan dobar BLIC efekt ...

Dermalogica - tretman za osjetljivu kožu započinje Face Mapping-om, dvostrukim čišćenjem, hidratacijom i posebnom Dermalogica umirujućom masažom te maskom na bazi zobenog brašna.

Tretman je umirujući i pogodan za sva stanja kože.

MediBac clearing linija je primarno formirana za tretiranje akni u odrasloj dobi.
Proizvodi, svaki sa svojim jedinstvenim sastojcima za čišćenje i borbu protiv akni, kreirani su tako da djeluju 24 sata na čimbenike koji uzrokuju akne.
Proizvodi tretiraju, čiste i preveniraju akne i istovremeno njeguju kožu.

Koža kao niti jedan drugi organ predstavlja posebno dobar indikator za sve zdrave i bolesne procese u organizmu.
Sve promjene u složenom životnom procesu vide se na njoj.

Prije svega već u pubertetu mladi ljudi imaju više ili manje problema s kožom.
Tipične promjene na koži za tu dob je prekomjeran rad lojnih žljezda, nečista koža, neugodni miteseri, akne i bubuljice.
Važna je temeljita njega i to ne samo kod kuće nego i u kozmetičkom institutu.
Prije svega nužno je dnevno brižno čišćenje kože proizvodima sa antiseptičkim sastojcima, te jednom mjesečno profesionalno čišćenje u kozmetičkom institutu. Profesionalno čišćenje traje oko 45 minuta i osim peelinga obuhvaća masku za čišćenje na bazi gline ili extrakta morskih algi. Njega kože ima za cilj ukloniti preveliku masnoću kože, otvoriti zatvorene folikule te smanjiti upale.
Nakon svakog čišćenja lica u salonu, uračunata je i kontrola sljedeći dan.

Tretman čišćenja lica ultrazvukom  je najsigurniji i najugodniji tretman čišćenja lica. Ovaj tretman se već neko vrijeme izdvaja kao savršena dopuna za klasičan tretman lica ali i za pojedinačan tretman čiščenja lica.Minimalni tragovi čišćenja kože se gube 20 minuta do maksimalno 2 sata nakon tretmana, te ga je lakše uklopiti u dnevne obaveze!

Ultrazvučno čišćenje lica je siguran, bezbolan i temeljit tretman, koji sa kože skida istrošene stanice, višak masnoće, mitisere, bubuljice, akne, a kojim se istovremeno, popravljajući mikrocirkulaciju, popravlja tonus i hidriranost kože te uklanjaju mrlje, proširene pore i ujednačava ten. 

Koristeći kombinirano, tehnologiju niskofrekventnog ultrazvuka i posebne ultrazvučne špatule, iz kože se jednostavno „izbacuju“ nepoželjne lojnice i mitiseri!
Ultrazvuk radi finu mikromasažu kože, kojom se osigurava optimalna prokrvljenost te probudjuju mnogi uspavani i usporeni metabolički procesi!
Tijekom tretmana lica ultrazvukom na površini kože se stvara tanak sloj ozona, koji uništava sve mikroorganizme, koža se očisti, a istovremeno i  temeljito dezinficira. Ovo je djelovanje od jako velike važnosti kada se tretiraju akne.
Nakon samo 20 minuta, koliko traje piling lica ultrazvukom koža lica je očišćena, rehidrirana i blistava. Ovaj tretman lica nema nikakvih ograničenja-apsolutno je siguran i bez ikakvih neželjenih tragova ili potencijalnih opasnosti od bilo kakvog poremećaja funkcije kože.

Kome je namjenjen tretman ultrazvučnom špatulom?

Tretman lica ultrazvukom preporučuje se svima koji žele imati čistu i svježu kožu, a samo izvođenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove.
Nakon tretmana možete se vratiti svakodnevnim obavezama .
Preporučuje se i osobama koje imaju akne i bubuljice.
Preporučuje se i osobama sa ekstremno osetljivom kožom, kod kojih bi neki drugi vid čišćenja lica (klasični tretman lica), na koži ostavio nepoželjne tragove (ranice,crvenilo).
Tretman lica ultrazvukom se ubraja i u tretmane, koje je poželjno napraviti prije nekog važnog događaja, zbog efekta savršeno čiste i blistave kože!

Face mapping je revolucionarni pristup analizi kože,osmišljen u International Dermal Institutu,ekskluzivno za Dermalogicu.Face Mapping postupak dijeli lice u 14 zona,a klijent na svakoj od njih može imati potencijalne probleme i posebne potrebe.Face Mapping metodom povećava se učinkovitost tretmana jer u fokus stavlja klijentove stvarne potrebe.

Svaki tretman prilagođava se stanju kože.Nije nužno da se koža mora mehanički čistiti,postoje tretmani koji njeguju Vašu kožu i održavaju zdravlje Vaše kože a ujedno vam pružaju ugodu i relaksaciju.

Microzone tretman je 20-minutni tretman za klijenta u žurbi.
U ponudi za riješavanje problema na pojedinim zonama, kao što su izbijanja, začepljenja, kao odgovor na potrebu za eksfolijacijom ili rješenje problema dehidracije.
Usredotočen na najnužnije i na rezultate u najkraćem vremenu.

Kratki, ciljani tretman za pročišćavanje kože - piling i čišćenje lica ultrazvučnom špatulom.

Tretman lica bez mehaničkog čišćenja već sa ultrazvučnom špatulom, piling, masaža lica, vrata i dekoltea i odgovarajuća maska.

Biosurface peel - Dermalogica drugačiji je kemijski piling!

Biosurface peel je kemijski piling profesionalne jačine s niskim pH kojeg smije primjenjivati samo iskusan i profesionalan Dermalogica terapeut.Piling koji snažno tretira fine linije,hiperpigmentaciju i akne te zdravlje kože dovodi na novu razinu.

Tretman bez ožiljaka,bez dugog vremena oporavka.Aktivni sastojci djeluju sinergijski,smanjuju površinsku hrapavost kože i fine linije,tretiraju akne i pojavu hiperpigmentacije u epidermisu i dermisu.

To je površinski piling,nije medicinski te djeluje samo do bazalnog sloja.

Prije samog tretmana potrebno je doći na konzultacije probni test na preparate.

Kako se mijenjaju vremenske prilike, tako se mijenja koža i njene potrebe. Za svako godišnje doba koža ima posebne zahtjeve. Naročito zimi kad dolazi do naglih promjena temperature (toplo – hladno), utjecaja vjetra, kiše, snijega, koži je potrebna zaštita.  S obzirom da je narušen njen obrambeni status, te je pojačana osjetljivost, koža lako može izgubiti svoj sjaj i vitalnost. Kako bismo koži vratili navedena svojstva sada je idealno vrijeme za regenerativne, obnavljajuće tretmane.

Najnoviji profesionalni peeling, najjači i najbrži učinak do sada koji omogućava svakome postići najbolji i najzdraviji izgled kože.

Tretman radimo u dvije varijante:

1. Trajanje 30 min. - Nakon enzimskog pilinga nanosimo kombinaciju kiselina za stanje koje riješavamo na lice i vrat,neutraliziramo ,serum i krema za smirivanje i hidrataciju.

2. Trajanje 60 min. - Nakon enzimskog pilinga ,nanosimo kombinaciju kiselina ,neutraliziramo te nastavljamo sa pojačanim unosom ionaktiv seruma sa ultrazvučnom špatulom,nanosimo masku za smirenje i hidrataciju i za to vrijeme masiramo vrat,dekolte i ramena te za kraj tretmana serum i krema .Intenzivan tretman za obnovu i maksimalno djelovanje.

Samo zdrava koža je lijepa koža.Novi kemijski piling se radi u kombinacijama kiselina, koktelima, koja daje brze i jake rezultate sa najmanje mogućim nuspojavama kao iritacije, ljuštenje, kraste…..

Mliječna kiselina - jedna od najefektnijih kiselina bez iritacija koja je namijenjena za izrazito suhe i osjetljive kože,kojoj je potrebna hidratacija a posebno one koje su grube na dodir. Omekšava, zaglađuje te hrani kožu.

Salicilna kiselina - je poznata po tome da pomaže u borbi protiv nečistoća i akni. Djeluje protuupalno, antibakterijski i regulira sebum. Isto tako stimulira proizvodnju kolagena.

Jabučna kiselina - pomaže svim tipovima kože osim osjetljivoj, a pomaže koži obnoviti hidrataciju, riješava probleme beživotne kože, tretira akne i koži vraća zaglađenost.

Mandelična kiselina - vole ju osjetljiva,masna i problematična koža sklona aknama jer djeluje blago i regulira masnoću kože.Borice oko očiju biti će zahvalne a ublažiti će i ožiljke nastale od akni.

Fitinska kiselina - zbog svojih antioksidativnih svojstava obnavlja kožu i štiti je od negativnih vanjskih utjecaja te djeluje antiupalno.

Glikolna kiselina - spada u skupinu Alfa hidroksilna kiselina (A.H.A.). To su prirodne kiseline koje možemo naći u različitom voću i hrani. Limunska kiselina je iz voća, mliječna kiselina se nalazi u mlijeku, a tartarska (vinska) kiselina u grožđu. Glikolna kiselina iz šećerne trske najučinkovitija je A.H.A. kiselina, a medicina joj je posvetila najviše pažnje. Glikolna kiselina, u usporedbi s ostalim kiselinama, ima najmanje molekule čija sposobnost prodiranja je izuzetno učinkovita i izaziva vrlo značajne promjene. Najbolji se rezultati postižu kombiniranjem glikolne kiseline s ostalim voćnim kiselinama. Medicinska istraživanja pokazala su da glikolna kiselina može potaknuti proizvodnju kolagena, povećati volumen epiderme, te čak djelovati kao vrlo snažan antioksidant. Testovi također pokazuju da se glikolna kiselina, u raznim kombinacijama pri kojima se želi postići određeni rezultat, ponaša kao agent-nosilac. Također je dokazano da se u najdjelotvornijim formulama nalaze kako alfa-skupina hidroksilna kiselina, tako i beta-skupina hidroksilnih kiselina (limunska kiselina). Dok alfa hidroksilne kiseline ubrzavaju preobrazbu stanica, beta hidroksilne kiseline pomažu u pročišćavanju folikula kako bi se postigao čišći, glađi i zdraviji izgled.

Poboljšava izgled svih tipova kože; naročito suhoj i dehidriranoj koži, masnoj i nečistoj koži, koži s borama i znakovima starenja.

  • Poboljšava se vlažnost i vitalnost kože

  • Stimulira se obnavljanje i regeneracija kože

  • Smanjuju se bore, te se na taj način dobiva mlađi izgled

  • Izbljeđuju se pigmentacijske mrlje i smanjuje se vidljivost ožiljaka

  • Smanjuje se stvaranje komedona, sužavaju se pore, te dolazi do općeg poboljšanja tena i smanjenja mogućnosti ponovnih upala (akne)

  • Koža postaje svjetlija, sjajnija, mekanija, elastičnija

POTREBNO JE OD 3-6 TRETMANA U RAZMAKU OD 2-4 TJEDANA

Intenzivan tretman lica za aparativnu stimulaciju i regeneraciju deblje, beživotne kože. Kemijski piling, dijamantna mikrodermoabrazija, ultrazvuk i mikrostruja sa specijalnom aktivnom Conductive maskom.