Tretmani za muškarce

Ako mislite da „pravi muškarci“ ne posjećuju kozmetičke salone,u krivu ste. Dapače, pravi muškarci brinu o svom izgledu.

Preporučamo da posjetite provjereni kozmetički salon i priuštite si tretmane za njegu.

Muška koža se malo razlikuje od ženske pa njega muške kože zahtjeva nešto drugačiji pristup.Muška koža  ima nešto veću razinu kolagena i elastina te ju čini glatkom i nešto otpornijom na bore.Osim toga dulje zadržava vlagu zahvaljujući stabilnom hidrolipidnom sloju.

No,zbog jačeg lučenja znoja,koža muškarca je sklona začepljenju pora.Iako se znakovi starenja pojavljuju nakon 40.god.života,pravilna njega protiv bora je nužna već od 30-tih.

Prije tretmana lica ,najbolje je brijanje obaviti taj dan ili večer prije.

Depilacija – Depilacija za muškarce je već odavno prihvaćeno pod normalno.Depilira se područje kao i kod žena :obrve(korekcija),lice i vrat,noge,ruke,prsa,leđa,pazuh,intimne zone.

Dobro je znati prije dolaska na tretman:

- Dlačice je najbolje ne uklanjati (brijati) najmanje 15 dana prije depilacije.

- Za intimnu depilaciju koristite jednokratni donji veš koji dobijete kod nas.

- Nije strašno bolno,koristimo šećernu pastu ali i vrhunski Perron Rigot vosak nježa i pogodan za najjaču dlaku.

- Nema neugode,za nas je to posao kao i svaki drugi i obavljamo ga profesionalno te u razloge  depilacije mi ne  ulazimo.

- Iritacija nakon depilacije postoji ali je manja nego kod brijanja .Može doći do nekoliko crvenih prištića no to je obrambena reakcija kože.Ponekad može doći do uraštanja no za to se mogu koristiti specijalni pripravci protiv uraštanja koji smanjuju tu mogućnost.

- Preporuka je svakih 4-6 tjedana

Tretmani licaDermalogica čićenje lica (piling,čišćenje,masaža,maska), Dermalogica Agesmart, Dermapen, Mezoterapija, Pro Power Peel, Biosurface Peel, Fibroblast/Plasmapen

Tretmani tijelaMasaže (leđa,nogu,stopala,tijela), Čišćenje leđa, Aromaterapija, Raindrop, Elektrostimulacija.

Njega ruku i noguManikura, Parafinska kupka (ruke), SPA pedikura, refleksna masaža stopala, Medicinska pedikura, korekcija nokta medicinskim gelom.