DepilacijaIPL - trajno uklanjanje dlaka

I.P.L. - (intense pulsed light) koristi energiju svjetla za uklanjanje dlaka,te kao i laser, spada u termolitičke metode epilacije. Učinkovitost IPL metode je oko 50-90%, znači broj dlaka može biti smanjen do 90 % u odnosu na početno stanje. IPL hvata tamni pigment u dlaci i na taj način ga uništava. Zato, što tamnije dlačice - bolji rezultat. Potrebno je oko 6-8 tretmana za uspješno uklanjanje dok kod hormonalnog disbalansa broj tretmana je uvećan.. Za vrijeme trajanja tretmana na licu obavezno je mazati zaštitni faktor.


Šećerna pasta

Depilacija šećernom pastom je namijenjena za sve vrste dlačica a pogodna je za one koje imaju problem uraštanja. Metoda depilacije je drugačija od klasične sa voskom. Pasta se unosi u folikulu dlake te se u smjeru rasta izvlači gotovo sa korjenom. Dlake mogu biti čak samo 3 mm duge i možete biti do 6 tj.bez depilacije. Postupak je nježan manje bolan a koža je glatka i bez iritacija, tako da pogodna za najosjetljivije kože.


Vosak - patrone

Depilacija je tretman uklanjanja dlačica pomoću voska u patronama (zlato)za jednokratnu upotrebu. 
Orginalno pakiranje, s valjkastim dozatorom omogućava pravilnu apllikaciju tankog sloja voska pa je pogodan i za depilaciju osjetljivih djelova tijela.
Regulirana temperatura voska, pa je zato pogodan i za noge sa venama i kapilarima.
Brza i efikasna depilacija sa liposolobilnim voskom (nije topiv u vodi), pa mu ne smeta znoj.


Topli vosak - Perron Riggot

Perron Rigot je vodeći francuski brand za depilaciju.Antialergijski vosak namijenjen za najosjetljivije kože i one sa kapilarama. Odstranjuje i najjače dlačice sa intimnih zona nakon koje je koža glatka i bez iritacija. Novija generacija visoko kvalitetnih toplih voskova  koji su elastični i ne lome dlaku. Koriste se jednokratno i bez trakica. Ovaj vosak  je idealan za podrućje lica, pazuha, prepona (brazilska).