Opće informacije prilikom rezervacije termina i boravka u salonu

Opće informacije i pravila kod rezervacije

Preporučujemo da rezervaciju učinite unaprijed kako biste dobili željeni termin i tretman.

Ukoliko želite otkazati, promijeniti termin ili tretman, molimo da to učinite barem 24 sata prije ugovorenog termina (to vrijeme je rezervirano za Vas i mi Vas čekamo).
Kasno otkazivanje ili neotkazivanje rezerviranog termina obračunavamo u punoj vrijednosti rezerviranog tretmana. U slučaju kašnjenja Vaš tretman moći ćemo provesti u cijelosti samo ako nam to vrijeme dopusti. Ukoliko su kozmetičarka ili stol rezervirani nakon Vašeg termina, biti ćemo primorani Vaš termin skratiti ili odgoditi. Molimo Vas, uvažite kako zbog kašnjenja ne možemo prilagoditi cijene skraćenom tretmanu.

Preporučamo da stignete barem 5 minuta prije ugovorenog termina kako bi tretman počeo na vrijeme. Preporučamo da novac, nakit i druge dragocjenosti držite u torbi koja je cijelo vrijeme kod Vas. Za zaboravljene, ostavljene i izgubljene stvari ne odgovaramo.

Uzimajući u obzir druge korisnike, molimo Vas da stišate ili isključite mobilne telefone kod dolaska.
Uplaćeni poklon bonovi vrijede isključivo 6 mjeseci od datuma uplate, pa Vas molimo da obratite pažnju na datum uplate. Ukoliko od datuma uplate prođe više od 6 mjeseci, poklon bon smatrat će se iskorištenim.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju i dalje ćemo se truditi da usluge koje obavljamo budu stručno i profesionalno obavljene uz najveći stupanj higijene i ugodnog ambijenta.