Kozmetički salon Karma

Od 08.10.1994 godine kada je kozmetički salon Karma službeno počeo sa radom do danas, zahvaljujući redovnom usavršavanju osoblja i praktičnoj primjeni novih kozmetičkih metoda za zdravlje i uljepšavanje kože tijela i lica te ruku i nogu stvorili smo veliki krug zadovoljnih redovnih te povremenih klijenata. Kontinuirano praćenje noviteta na domaćim i svjetskim sajmovima te uvođenje najsuvremenije kozmetičke usluge u našu ponudu, jamstvo je za pružanje vrhunskih tretmana za lice i tijelo.

U tretmanima lica radimo sa  vrhunskom dermokozmetikom Dermalogica koju kod nas možete kupiti i za kućnu njegu s kojom uspješno rješavamo probleme osjetljive mladenačke kože kao i kože zrelije dobi i hiperpigmentacije. Susretljivost i srdačnost kozmetičkog salona Karma te individualan pristup svakom klijentu jamstvo su Vašeg zadovoljstva našim uslugama.

Medicinska pedikura, zahjevan tretman u kojem koristimo njemačku specijaliziranu kozmetiku za stopala Gehwol i Allpresan.

Naša misija je pružiti Vam kozmetičke usluge i preparate koje najbolje odgovaraju upravo Vama.

Suvremeni kozmetički tretmani ne moraju biti naporni i dugotrajni, važno nam je da se tijekom bilo kojeg tretmana osjećate ugodno i opušteno.

Kako izabrati kozmetički salon? Što mi je najvažnije?

Pitanjem iz naslova često vas obasipaju iz raznih reklama, naslova, savjeta po časopisima.

Vjerojatno preko njega prelazite kao preko još jedne u nizu marketinških fraza jer u srazu sa svakodnevnim obavezama već na samu ideju o vremenu koje biste posvetili isključivo sebi odmahnut ćete rukom i nastaviti razmišljati o sljedećem dnevnom zadatku.

Pa ipak sve brži tempo života kojim iz dana u dan živimo ostavlja posljedice o kojima počinjemo razmišljati tek kada ih osjetimo na vlastitoj koži - bez obzira bilo u doslovnom ili nekom drugačijem smislu.

Mi u kozmetičkom salonu Karma ne možemo ublažiti vaš svakodnevni životni ritam ali vam možemo pomoći da se opustite i osjećate ugodno. 
Stoga vas pozivam da pregledate opise tretmana koje imamo u ponudi, vrhunske kozmetike koju koristimo te ponovo razmislite o pitanju iz naslova.

Terapeuti:

Martina - (8 godina u timu salona Karma) kozmetičar - Dermalogica specijalist (Dermapen, tretmani lica i tijela, masaže, extenzije trepavica, Lash lift, estetska pedikura, trajni lak, IPL tretmani, threading obrva…)

Paula - (2 godine u timu salona Karma) kozmetičar - Dermalogica terapeut (Dermapen, tretmani lica i tijela, masaže, extenzije trepavica, lash lift, estetska pedikura, trajni lak, geliranje i Nail art, make up - svečani, kazališna šminka, IPL tretmani…)

Jagoda - (vlasnica) Medicinski kozmetičar i pediker - Dermalogica specijalist (tretmani lica i tijela), Fibroblast specijalist, Skinial - tehničar (nelasersko uklanjanje tetovaža i trajne šminke), Permanent make up & microblading artist.