Permanentni make up


Trajna šminka jedna je od estetskih tretmana namijenjena korigiranju,mijenjanju,uljepšavanju,isticanju i balansiranju pojedinih dijelova lica kao što su : obrve,kapci,usne a na tijelu : vlasište,areola te ožiljci.

Koriste se pigmenti koji su certificirani, antialergiski a unose se kvalitetenim uređajem sterilnim iglicama u prvi sloj kože. Zapravo,trajna šminka nije trajna kao tetovaža jer su pigmenti bez teških metala te ne ostaju u koži duže od 1-4 godine.Zato je potrebna obnova ,osvježenje pigmenta i oblika nakon nekog vremena što ovisi o nizu faktora : tipu kože,lijekovima ,tretiranju raznim sredstvima za exfolijaciju- obnovu kože (vit.A,C,kiseline),korištenje zaštitnog faktora od uva i uvb zraka…...

Tretman započinje razgovorom o željama ,potrebama i mogućnostima željenog tretmana.Svakako poštujući želje i dobrobiti klijenta.

Cilj trajne šminke je naglasiti postojeće prirodne ljepote i prednosti te sakriti eventualne nedostatke (asimetrija,ožiljci,nedostatak dlačica,alopecija,itd...)

Trajna šminka nam popravlja i pojednostavljuje svakodnevnicu od šminkanja i razlivene šminke tijekom dana ,popravlja i definira izraz i mimiku lica .Lice sa izraženim očima i obrvama daje dojam osobe jake volje te nam daje  samopouzdanje,praktičnost i sigurnost.

Tretman nije sasvim bezbolan ali se koriste lokalni anestetici koji tretman radi dosta podnošljivim.

Nakon tretmana dobijete temeljite upute o higijeni kod kuće.