TRETMAN KISIKOM O2 :

Kisik je izvor života. Bez njega ne možemo živjeti, te ga svaka naša stanica treba.

Starenje započinje nedostatkom kisika, te veliki utjecaj ima njegova količina u stanicama. Atmosfera je sve zagađenija i naše stanice su sve manje opskrbljene, odnosno gladne su za kisikom. Slaba cirkulacija u starijoj dobi još je jedan razlog manjka kisika u stanicama, te zbog toga stanice slabije funkcioniraju. Na površini kože skupljaju se odumrle stanice kože koje također zbog slabije cirkulacije imaju sporiju obnovu. A sporija obnova i narušena barijera kože veliki je problem i kod aknaste, kuperozne, masne, suhe, hiperpigmentirane kože. Kako bi to promjenili ili spriječili potrebno je kožu nahraniti kisikom.

Zašto je kisik neophodan?

Bez kisika nijedna stanica ne može obavljati metaboličke procese jer je kisik glavno gorivo metaboličkih procesa. Bez kisika nakupljaju se štetni spojevi koji uništavaju stanice, mijenja se ph vrijednost, opada elektromagnetski potencijal stanične opne, nema više proizvodnje kolagena te nastaju bore uz mlohavost i kože. Koža izgleda beživotno, te dolazi do odumiranja stanica.

Koji je cilj tretmana ?

Glavni cilj je snažno pomlađivanje kože uz poticanje metabolizama i razvoja novog kolagena s kisikom. Kisik najbolje djeluje na oporavak kože. Na površini kože stanice odumiru svakih 30 dana, a na njihovo mjesto dolaze nove.

Abrazija uklanja sloj mrtvih stanica i potiče obnovu kože. Koža se očisti od zadržanih nečistoća u porama. Ujedno se uklone manja površinska oštećenja i nepravilnosti kože.

Kroz očišćenu kožu kisik bez zapreke prodire i dubinski nahrani te pomladi svaku stanicu. Nakon toga koža je znatno otpornija na štetne vanjske utjecaje. Zbog kisika koža sada izgleda puno bolje, a što je još važnije kvaliteta joj je također bolja.

Metabolizam stanica se znatno ubrza, zbog čega sada koža izgleda svježije i blistavo. Tretman poboljšava ten jer kisik ubija bakterije koje žive duboko u porama gdje nema kisika.

Za što se preporuča tretman?

 • Kod pušača i oštećenja od sunca - pomlađivanje i osvježenje kože kad želite ukloniti umorni izgled lica
 • Važan događaj - nema boljeg tretmana da koža tako zabljesne i lijepo izgleda pogotovo pred neki Vama važni događaj
 • Kod aknaste kože - djeluje antibakterijski
 • Pomlađivanje tijela nakon oštećenja suncem
 • Čišćenje leđa
 • Peeling i pomlađivanje tijela
 • Smanjivanje stresa jer je iznimno opuštajuć tretman
 • Suha koža, seboreja - ubrzava process oporavka kože
 • Starenje - osigurava koži kvalitetnu opskrbu hijaluronskom kiselinom te sintezu kolagena i elastina


Opis tretmana:

Glavna značajka multifunkcionalnog Oxy aparata je kisik s hiperbaričnom komorom gdje se u posudi od 3 Litre koncentrira kisik čistoće 95-98%.

Osobe s nedostatkom kisika u tijelu i plućni bolesnici mogu kisik direktno udisati u dišni sustav,te na taj način poboljšati zdravstveno stanje.

Aparat s kisikom pomoću ionizacije ,te upotrebe posebne tehnologije i filtera pod pritiskom generira kisik iz zraka. Posebnim injektorima i nastavcima koža brzo apsorbira kisik i aktivne tvari koje možemo dodati u injektor, čime se povećava aktivnost stanica i učinak na njen metabolizam.

Tretmani koji koriste hiperbarični kisik su nezamjenjivi u regeneraciji.

Tretman započinjemo temeljitim odstranjivanjem šminke i tonificiranjem kože. Radimo enzimatski piling kojim odstranjujemo najgornji sloj mrtvih stanica i omekšavamo kožu lica. Još jači učinak postižemo sa dijamantnom mikrodermoabrazijom kako bi u potpunosti maknuli odumrli sloj kože i omogućili koži bolju penetraciju kisika i preparata. Nanosimo ampulu s aktivnom supstancom prema problematici kože, tretiramo kožu kisikom i ozonom Oxy sprejem. Nakon toga sa posebnim aplikatorom radi se Infuzija kisika da se dodatno potisnu aktivni sastojci u dermalni sloj kože te potakne razvoj novog kolagena. Može se nadodati Ionoforeza

(Ionoforeza lica - ovo je jedan od postupaka hardverske kozmetologije, izveden na temelju metode galvanizacije pomoću niskonaponske struje. U ovom slučaju, lijekovi se isporučuju na kožu, poboljšavaju njegovu prehranu, hidratiziraju i doprinose uklanjanju znakova starenja.)

za još jači učinak. Masaža će dodatno pojačati cirkulaciju a nakon nje dodajemo masku prema potrebama kože. Nakon što skinemo masku, nanosimo serum i kremu. Nema nikakvog crvenila, komplikacija niti oporavka. Tretman je potpuno siguran, ugodan i opuštajući a rezultati su odmah vidljivi.Odlično se nadopunjuje sa tretmanima kao što su: klasično čišćenje lica, Mikrodermoabrazija, Dermapen, kemijski pilinzi.

TRAJANJE TRETMANA: 60-70 min

Preporučuje se serija od 4-6 tretmana što ovisi o stanju kože I željenom efektu,Tretmani se rade 1 x tjedno, individualni su i daju dugotrajan i odmah vidljiv rezultat.

Infuzija kisika

Patentirana metoda unošenja kisika i aktivnih tvari duboko u kožu bez upotrebe igala. Uz pomoć posebnog aplikatora, pod snažnim kontroliranim pritiskom, kisik 98%-tne čistoće kao i aktivne tvari male molekularne težine dospijevaju u kožu gdje stimuliraju mikrocirkulaciju, sintezu kolagena i elastina, lipolizu masnoća te ubrzavaju metabolizam kože. Smanjuju znakove koje vrijeme ostavlja na koži, a nesavršenosti poput ožiljaka, tragova akni, pigmentacija, strija, masnih naslaga i celulita vidno nestaju.

Inhalacija kisika

Kombinira se u svim tretmanima relaksacije ili pomlađivanja s ciljem detoksikacije tijela. Može se primijeniti kod umora ili slabe koncentracije, osigurava energiju prije i poslije treninga. Kisik se udiše 10 minuta, na način da se na lice postavi maska koja ispuhuje čisti kisik.

Sprejanje kisikom

Tretman se provodi posebnim aplikatorom u koji se, osim čistog kisika, dodaju i otopine aktivnih tvari koje dodatno obogaćuju kožu. Sprejanje kisikom koristi se kod upalnih procesa na koži, iritirane i oštećene kože, nakon dermoabrazije, depilacije ili tretmana lica kao osvježenje te kao završni dodir koji potiče epitelizaciju kože.

ENPITSU-Japanska tehnologija Dermapena-Microneedlinga za vrhunske rezultate

Duboko regenerativni anti-ageing tretmani za

- zaštitu i obnovu kožnih stanica

- stimulaciju obrambenih sposobnosti kože.

Preporučujemo za : ublažavanje i smanjivanje bora, ublažavanje raznih ožilljaka (akne,operacije,opekotine…), pomlađivanje i zatezanje kože, smanjivanje hiperpigmentacijskih mrlja, ublažavanje strija...

ENPITSU je uređaj za "microneedling" sa sterilnim iglicama (12 i 36)od titanijuma i promijenjivim glavama.

Predstavlja najsigurniju,najbržu i najefektniju transdermalnu penetraciju aktivnih komponenti u kožu sterilnim mikroiglicama.

Enpitsu djeluje sistemom sitnih perkusija iglica (elektronički asistirano ) na dubini od 0.25 - 2.5 mm te tako na koži otvara tisuće mikro kanalića kako bi penetracija aktivnih komponenti - koktela bila što dublja a djelovanje jače.Također,dolazi do mehaničke stimulacije fibroblasta što povećava proizvodnju kolagena i elastina.

Kada se Dermapen koristi?

Najčešće se tretiraju ožiljci nakon akna,ali i hipertrofični ožiljci i keloidi te strije.Vrlo učinkovito se uklanjaju sitne bore,pigmentacijske mrlje poboljšava se tekstura i elastičnost kože.Možemo ju uvrstiti u još jednu nekiruršku lifting metodu.

Koje su prednosti Dermapena nad drugim metodama?

Značajno je jeftinija metoda od frakcijskih laserskih postupaka s kojima se često uspoređuje zbog svoje učinkovitosti i načina djelovanja.Nije potreban oporavak,odnosno već nakon dva dana se crvenilo i ljuskanje smiruju.Dakle,traumatizacija kože je svedena na minimum,a cijeljenje je bez ožiljaka uz stimulaciju produkcije kolagena i lifting efekt.Moguće je tretirati teško dostupne regije kao oko očiju,usana i nosa a bez mogućih oštećenja.Postupak je gotovo bezbolan.

Može li se Dermapen kombinirati s drugim tretmanima?

Kombinacijom sa drugim metodama kao što su kemijski pilinzi ,mikrodermoabrazije,plasmapen tretmani te PRP,injektibilne metode,rezultati će biti još impresivniji.

Ovisi o indikaciji a vrlo često je samo Dermapen dovoljan.

Kako se izvodi tretman?

Kod dolaska svakako se lice i vrat dobro očisti ,napravi enzimatski piling te dijamantna mikrodermoabrazija ili ultrazvučna špatula ovisno o potrebama.Koža se potom dezinficira ,nanosimo koktel sterilnih seruma Utsukusy medical (Age-killer-nadomjestak botoxu,Vitaminski koktel,Hijaluronska kiselina,za učvrćavanje,depigmentacijski te kolagenski koktel) te započinjemo sa tretmanom Dermapena.Nakon tretmana ,kožu smirujemo sa prilagodjenom  Utsukusy maskom .Za kraj nanosimo dermokozmetiku za hidratizaciju i zaštitu.

Za najbolje rezultate potrebno je ponoviti tretman svakih 4-6 tjedana.

Oporavak - taj dan ,lice će biti crvenkasto i osjetljivije.To je normalna reakcija i u roku 1-2 sata stanje se ublaži a nakon 24 sata posve se normalizira.Dobiti čete upute kako se njeguje koža nakon tretmana a prva dva dana ne koristite šminku ,te izbjegavati sunce i solarij.

Treba obavezno koristiti kremu sa zaštitnim faktorom.

Je svjetski trend u zatezanju kože i pomlađivanju. Može se izvoditi na licu,vratu i dekolteu.    

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Biosvjetlo kombinira naprednu tehnologiju led svjetla i mikrostruje za  netermalne i neinvazivne tretmane kože te nema negativnih nuspojava.

Napredna tehnologija koristi energiju svjetla sa mikrostrujom za stimulaciju mišića,proizvodnju kolagena i elastina koji učvršćuju i zatežu mišiće.

TERAPIJA SVJETLOM

-svjetlo je energomagnetska energija.           

-svako tkivo i stanica apsorbira svjetlo i pretvara u energiju

-svaki tip tkiva i stanice ima svoje specifične apsorpcijske karakteristike

-različite valne duljine svjetla ,imaju različite efekte na tkivo/stanice

LED TEHNOLOGIJA

-povećava cirkulaciju

- stimulira proizvodnju kolagena

-stimulira otpuštanje ATP-glavni nosač energije do stanice

-smanjuje otekline,edeme

-povećava cirkulaciju limfe

-obnavlja tkiva

-smanjuje bol

-uklanja pigmentne mrlje-inhibira tirozinazu(enzim koji je odgovoran za proizvodnju melanina u koži

MIKROSTRUJA

Led svjetlosna terapija dolazi u kombinaciji sa mikrostrujom

Mikrostruja izaziva kontrakcije mišića i stimulira funkcije kože i cirkulaciju

Time se radi lifting-toniranje-učvrčivanje i pomlađivanje kože

KROMOTERAPIJA-TERAPIJA BOJAMA

Svaka boja ima svoju težinu,temperaturu,penetraciju ali najvažnije-Energiju

Svaka boja ima različitu valnu duljinu i sposobnost penetracije u tkivo na različitoj dubini te tako dobivamo drugačiji rezultat.

Cilj kromoterapije je da obnovi tkivo opskrbljujući ga pravom energijom preko boja.Koriste se 4 boja jer su najpogodnije za probleme koje želimo riješiti.

BIOLIGHT- je neinvazivna,netermalna terapija,pogodna za kombiniranje sa drugim tretmanima.Predviđen je za sve osobe bez obzira na godišnje doba,za ljude slabog zdravlja.

REZULTAT:

-Lifting lica,vrata i dekoltea

-Pomlađivanje ostarjele kože

-Uklanja pigmentne mrlje

-obnavlja napetost i čvrstoću kože

-Smanjuje crvenilo -rozacea

-Smanjuje akne i upale

Potrebno je 4-6 tretmana 

Nova metoda mikrodermoabrazije je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Nakon što se napravi mikrodermoabrazija, u kožu se ciljano unose supstancije koje su u deficitu (npr. ampule kolagena, liposoma, hijaluronske kiseline, različitih vitamina i minerala, itd...), a sve u cilju rješavanja određenoga kožnog problema.
Prednost dijamantne mikrodermoabrazije nad prethodnim generacijama aparata je ta što ni klijent niti terapeut nisu izloženi prašini kristala, čime se izbjegava iritacija dišnog sustava i kože, kao i mogućnost razvoja bilo kakve upale.

Kontraindikacije za primjenu mikrodermoabrazije:

 • akutna upalna stanja kože

 • Herpes zoster

 • terapija roakutanom

 • gljivična i virusna oboljenja kože

 • sumnjive promjene na koži

 • ljetno vrijeme kad je koža izložena suncu.

Mogućnosti u praksi

Uklanjanje bora i postizanje mladenačkog izgleda kože - Ovaj tretman često nazivaju i nekirurškim liftingom lica (lifting bez noža). Da bi uklonili sitne i znatno umanjili duboke bore, tretman mikrodermoabrazije obvezno se kombinira s vacuum terapijom . Tom metodom dubinske masaže kožnog i potkožnog tkiva znatno se pojačava mikrocirkulacija i propusnost kapilara, što omogućuje znatno bolju oksigenaciju kože i bolji metabolizam kože. Znatno se poboljšava i hidratacija izvanstaničnog prostora, čime se ubrzava i osigurava pravilan rad fibroblasta, odnosno jača obnova kolagenih i elastičnih vlakana, poboljšava tonus kože i jača muskulatura. Aparati novije generacije istodobno koriste i dijamantnu mikrodermoabraziju i vacuum terapiju, tako da se kombinacijom tih dvaju tretmana postižu izvanredni rezultati.
Nakon što smo dermoabrazijom obradili ciljanu površinu kože, tretman uvijek završavamo dopunskom dohranom supstancijama koje nedostaju. Pomoću ultrazvuka „upucavaju” se ampule čistog kolagena i liposoma, a ovisno o potrebi i stanju kože, i ampule vitamina (A, C, E...) ili koenzima Q10 koje ovim putem prodiru do samog matriksa kože. Tako obrađena koža izgleda mnogo mlađe, bore su znatno smanjene, one manje potpuno nestaju, a ten ima zdrav i svjež izgled.

Ublažavanje ožiljaka, smanjivanje pora, pročišćavanje tena - Dijamantnom mikrodermoabrazijom mogu se znatno umanjiti duboki ožiljci i dubina samih pora te omogućiti ubrzano stvaranje novih stanica i regeneracija oštećenog tkiva. Odstranjenjem orožnjeloga površinskog sloja, koža se pročišćava jer se pore dubinski čiste od nakupljenog sebuma i nečistoća (miteseri, komedoni), a zbog bolje prokrvljenosti uspostavlja se optimalan dotok hrane i kisika te odvod limfe, što umanjuje mogućnost stvaranja novih akni. Kao i u prethodnom slučaju, i ovdje se izvanrednom pokazala kombinacija dijamantne mikrodermoabrazije s vacuum terapijom. Naravno, da bi i ovaj tretman bio cjelovit, nadopunjuje se specijalnim ampulama za regeneraciju kože.

Uklanjanje hiperpigmentacija - Ovom metodom mogu se ukloniti sunčane pjege, staračke pjege, hiperpigmentacije kao posljedica akni i sve ostale hiperpigmentacije uzrokovane nekim drugim zdravstvenim poremećajem. I hormonski uvjetovane hiperpigmentacije mogu se tretirati i uspješno riješiti, ali uz obveznu liječničku terapiju kako bi se uklonio uzrok nastanka samog problema.
Područja hiperpigmentacije tretiraju se dijamantnom mikrodermoabrazijom, tako da se jačina dijamantnog nastavka postupno pojačava. Za vrijeme tretmana obvezno je korištenje kreme s visokim zaštitinim (SPF) faktorom i kreme za izbjeljivanje za kućnu njegu. Preporučuje se kombinacija tretmana s glikolnom kiselinom, jer se u toj kombinaciji rezultati doista odlični.

Što je mezoterapija ?

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih tvari mikroinekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.Već duže od 50 god. koristi se za terapiju bola,sportskih ozljeda...,a zadnjih godina se sve više koristi u estetskoj medicini.Tehnikom mezoterapije mogu se tretirati određeni problemi na koži kao što su bore na licu,opuštena i dehidrirana koža lica,vrata i dekoltea,hiperpigmentacije a na tijelu je vrlo uspješna kod uklanjanja celulita i masnih stanica.

A B


Zašto NO NEEDLE mezoterapija ?

Zato što je mezoterapija bez igala (mezoporacija) apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji ,pogotovo za osobe koje zbog straha  od igle izbjegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele ukloniti problem opuštene kože,bora,fleka, masne i  problematične kože ,strija i celulita.Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih tvari u tkivo na dubinu jednaku mezoterapijskim inekcijama.

Na koji način radi NO NEEDLE mezoterapija ?

Sam mezoterapijski tretman radi na principu  mezoporacije i mezoosmoze.Kod djelovanja pulsirajuće,naizmjenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim utjecajem nastaju privremeni vodeni kanali-mezopore i to u zaštitnom lipidnom sloju između epiderme i derme.Ti vodeni kanali omogućavaju unos aktivnih tvari u dublje slojeve kože.Zahvaljujući tom otkriću vodenih kanala ,kemičari
Peter Agree i Roderick Mac Kinnon dobili su Nobelovu nagradu 2003 g.


Kakve rezultate možemo očekivati ovim tretmanom?

U klasičnim tretmanima samo 10% aktivnih tvari koju koristimo u radu može doprijeti do dubljih slojeva kože,te su svi efekti samim tim ograničeni.Slična situacija je sa ostalim preparatima koje koristimo svakodnevno.Mezoterapija bez igle omogućuje da se apsorpcija aktivnih tvari (hijaluron,kolagen,c-vit....)poveća sa 10% na 99% na dubinu prodiranja 1 cm i 65% na dubini od 6 cm i ostaje oko 2 mjeseca,što nam daje ogromne mogučnosti kod tretmana lica i tijela,kako kod starijih tako i kod mlađih osoba.

Kontraindikacije za rad ?

Tretman mezoterapije ne treba raditi u trudnoći,.kod oboljelih od epilepsije ,dijabetesa ,tumora, kod osoba sa pacemakerom, gdje su prisutne metalne proteze....Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije u smislu iritacije ili reakcije tkiva nema jedino ako postoji alergija na neki od sastojaka.


Kako izgleda tretman u salonu ?

Kod prvog dolaska pregledamo stanje kože i ovisno o njenim potrebama dogovaramo tretmane.Poželjno je ako je koža nečista ,puna komedona da se prvo dobro mehanički očisti.
Tretman započinjemo jačim peelingom glikolna kiselina ili enzymski peeling ,zatim nanosimo koncentrat-serum i pripremamo kožu ultrazvukom za mezoterapiju –elektro pulsevima otvaramo mikro prolaze za aktivne substance koje prodiru u stanice.Da bi svi sastojci što duže ostali i djelovali ,zatvaramo prolaze i hladimo kožu –kriosondom ,stavljamo bogate hidrogelne maske na bazi hijalurona,kolagena , za izbjeljivanje ....
Potrebno je tretmane raditi u kurama od minimalno 6 puta .1-2 x tjedno,a odlični su rezultati kad se kombinira sa tretmanima mikrodermoabrazije.


2

NEKIRURŠKO PODIZANJE KAPAKA I ZATEZANJE OPUŠTENE KOŽE

Fibroblast tretman svjetski je prepoznat i najnoviji trend na tržištu u svijetu ljepote koja u svom radu koristi plazma energiju. Reduciranjem viška kože pomoću plazma energije postiže se odmah vidljiv i pomlađen izgled, te dugoročan neinvazivan rezultat. Odmah nakon tretmana vidljiv je rezultat podignutih kapaka, zategnute kože i uklanjanja bora.

Ovom tehnologijom mogu se uspješno tretirati sva područja gdje je koža izgubila na elastičnosti.

- podizanje i zatezanje očnih kapaka

- reduciranje viška kože (npr. trbuh nakon poroda ili velikog gubitka kilograma)

- reduciranje bora oko nosa i usta

- fine vertikalne bore kod uha

- zatezanje podbratka i vrata

- bore smijalice  ili mrštilice između očiju, nazolabijalne i dr...

Fibroblast je neagresivna, neoperativna metoda zatezanja, odnosno, redukcije kože u kojoj glavnu ulogu ima takozvani plazma blic, elektrostatičko pražnjenje koje se formira na samom vrhu "igle" fibroblast aparata. U kontaktu sa kožom, plazma blic formira mikromilimetarsku točkicu na koži. U tom trenutku kolagenska vlakna u koži skupljaju te na taj način dolazi do zatezanja kože. Rezultati su dugotrajni na veliko zadovoljstvo klijenata.

Kako izgleda Fibroblast tretman

Poslije razgovora s klijentom, iskazivanja želja i detaljnog pregleda, tretman započinjemo čišćenjem kože i nanošenjem anestetika u kremi, koji sprječava bilo kakav osjećaj nelagode na području koje ćemo tretirati. Nakon pripremne procedure prelazimo na tretman, gdje se aparatom koji stvara sitan plazma elektricitet na koži stvaraju mikromilimetarske točkice. Tom specijalnom točkastom tehnologijom dovodimo kožu do vidljivog "stiskanja". Rezultat je vidno zategnuta koža još u tijeku samog tretmana.

Broj tretmana

Prvenstvene ovisi o stanju kože, starosne dobi klijenata kao i o tome koliki rezultat želimo postići. Da bi smo postigli optimalan rezultat, potrebno je ponoviti tretman poslije  5 do 8 tjedana. Broj tretmana koji se preporučuje je od 1 do 4.

Nakon tretmana

Tijekom samog tretmana uslijed djelovanja plazma elektriciteta nastaju male točkice - krastice koje same otpadnu nakon 4 - 7 dana. Za to vrijeme koristi se odgovarajuća krema. Kada krastice same otpadnu, koža je crvenkasta i polako prelazi u blijedu roza boju. Ovisno o dijelu kože koji se tretira kao i o tipu kože period oporavka je od dva tjedna do mjesec i pol dana kod svjetlijih i jako osjetljivih koža, do potpunog ujednačenja  boje. U tom periodu se koriste kreme u boji sa zaštitnim faktorom ili tekući puder.

Rezultate koji se mogu postići plasma tretmanom. Fibroblast ili plasma tretman potpuno je revolucionarna metoda koja nudi potpuno pomlađivanje kože. Za izvođenje tretmana nije potreban skalpel ili bilo koji kirurški instrument, već je riječ o neinvazivnoj tehnici zatezanja kože. Za razliku od skupih kirurških tretmana fibroblast je cijenom puno pristupačniji. Plazma tretman nije kirurški zahvat i njeni rezultati ne mogu biti tako dramatični kao kod operacije, ali to ne umanjuje rezultate koji se mogu postići plazma tretmanom.

Fibroblast su aktivne stanice koje imaju glavnu ulogu u formiranju dermisa. Tijekom godina broj i produktivnost se smanjuje. Postupak plazmom stimulira fibroblaste u povećanju proizvodnje kolagena i elastina.

Što je zapravo plazma i kako djeluje?

Pri plazmi koristi se tvar u četvrtom agregatnom stanju. Tretirano tkivo "sublimira" kako bi se izbjeglo širenje neželjene topline na okolno tkivo. Kada plazma dosegne površinu kože toplina se prenosi u epidermis do papilarnog sloja dermisa gdje stanice fibroblasta, što rezultira kontrakcijom odnosno skupljanjem i zatezanjem kožnih stanica i na taj način se smanjuje višak kože koji rezultira liftingom ili uklanjanjem bora.

Važno je napomenuti da rana ne ostaje otvorena za vrijeme zarastanja što smanjuje mogućnost infekcije, ožiljaka, gubitka pigmentacije i slično. Nakon tretmana na koži se pojavljuju male suhe krastice kojima je potrebno 5 -7 dana da otpadnu.

Tretman plazmom radi na sličan način kao frakcijski laser. Na manjem dijelu kože točno usmjerena energija ne oštećuje specifične stanice i time potiče rast stanica i obnovu. Ne samo da će poboljšati tonus i teksturu kože, već može dodatno smanjiti ožiljke, poboljšati češće probleme s kožom.

Fibroblast tretman prvenstveno je namijenjen za: korekciju očnih kapaka, podizanje lica i vrata, čeone bore, bore oko očiju, nazolabijalne bore, bore oko usana, sve vrste liftinga, pomlađivanje ožiljaka, odstranjivanje bradavica, pjega, sunčanih i starosnih pigmentacija. 

Prednosti u odnosu na operacije: ne zahtjeva opskrbu anestetika u venu, bez rezanja kože, bez šavova, postupak nije rizičan ili minimalno, minimalne nuspojave i mnogo kraće vrijeme oporavka, brz i jednostavan postupak, većina klijenata se može isti dan vratiti na posao, bez stanjivanja kože, značajno niža cijena.

Prije samog tretmana potrebno j izbjegavati korištenje proizvoda koji sadrže kiseline, tretinnoin ili bilo koji od derivata vitamina A. Fibroblast tretman je je prikladan za većinu ljudi i učinkovit je u liječenju područja koja imaju loš izgled. Tretman se ne preporuča osobama koje imaju tamniju kožu ( Ficpatrik ljestvica vrsta 6), kožu sklonu keloiodnim ožiljcima, ozbiljnu bolest, otvorenu ranu, puno akni, lupus, psorijazu ili vitiligo. Isto tako tretman se ne preporuča ukoliko ste u posljednjih godinu dana koristi lijekove protiv zgrušavanja, imali tretman zlatom ili uzimali Roaccutane, ako ste trudni  ili dojite te ukoliko je oslabljen imunološki sustav ili ako imate autoimunu bolest.

Od prvog trenutka oštećenja kožnog tkiva, mastociti u tkivu izlučuju histamin koji uzrokuje upalne reakcije. Istovremeno kapilare i arterije počinju širiti upalni dogovor na oštećenje zahvaćenog područja istjerivanjem krvne plazme. Plazma sadrži hranjive tvari, kisik, antitijela i bijela krvna zrnca koja iz oštećenog mjesta odvodi srane tvari. Plazma djeluje kao medij za prijenos fibrina i drugih materijala da začepi i popravi oštećeno područje. Postupak se provodi samo na područje s viškom kože.

Do zatezanja kože dođe odmah, zatim se zatezanje privremeno zaustavi sve dok se ne počne tvoriti novi kolagen koji ponovno zateže kožu. Djelomičan učinak se vidi odmah nakon tretmana, a za potpune rezultate potrebno je pričekati 2 - 4 tjedna. Postupak se može ponoviti za oko 6 - 8 tjedana kada se koža u potpunosti oporavi.

      s

Inovativan pristup koji su razvili njemački stručnjaci te patentirana švicarska formula koja uklanja tetovaže pomoću prirodnog odbacivanja kože.

PREDNOSTI SKINIAL TRETMANA

- UKLANJA SVE BOJE - Naš postupak uklanjanja tetovaža bez lasera može ukloniti sve boje i kombinacije boja.

- MANJI BROJ TRETMANA - u odnosu na tretman laserom, broj tretmana sa Skinial-om je značajno manji. U slučaju manjih tetovaža (do 16 cm2), naravno ovisi o obliku, ali uglavnom je potrebno samo 3-4 tretmana za uklanjanje tetovaže. Znači, povoljniji je od uklanjanja tetovaže laserom.

SKINIAL - NELASERSKO UKLANJANJE TETOVAŽE I TRAJNE ŠMINKE

- prirodan način uklanjanja tetovaže bez lasera

- sistem uklanjanja tetovaže bez lasera dostupan širom svijeta

- mi je ne izblijedimo …..mi je uklanjamo !

- zaštićena švicarska formula

- revolucionarna, inovativna njemačka i švicarska domišljatost

KAKAV JE TIJEK TRETMANA ?

Tijekom našeg postupka uklanjanja tetovaže koristimo prirodno odbacivanje kože te njen proces zacijeljivanja kako bi u potpunosti uklonili tattoo pigment iz tijela. Korištenjem uređaja za mikropigmentaciju uklanjamo u vidu kružića manje dijelove epidermisa s maksimalnom dubinom od 0.3 mm. Ostavljanjem kožnih mostova između kružića smanjuje se rizik od ožiljaka nego što je to slučaj kada se tretiraju veće površine kože.

Patentirana tekućina za uklanjanje SKINIAL-EX, temeljena na mliječnoj kiselini, primijenjuje se na tretirano područje. Ona polako prodire kroz tattoo pigment i stvara reakciju s makrofagima koji su bili zaduženi za enkapsulaciju pigmenta sve do sada. Zahvaljujući djelovanju tekućine na makrofage ove stanice izgube na snazi te oslobađaju tattoo pigment. Makrofage koje su do tada okruživali i štitili tattoo pigment, obrambeni sustav organizma prepoznaje kao strano tijelo i odbacuje ih direktno na površinu kože gdje se oblikuje krasta. Krasta se kroz nekoliko dana osuši a tretirani dio kroz nekoliko tjedana skroz zacijeli.

8 -10 tjedana nakon prvog tretmana uklanjanja tetovaže daljnji tretman se može nastaviti na okolnim područjima sve dok se cijela tetovaža ne ukloni. Nakon što se proces zacijeljivanja tretiranog područja završi koži se vraća originalna boja te se može ponovo tetovirati.

KOJE SU PREDNOSTI SKINIAL TRETMANA?

- Uklanja sve boje - naš postupak uklanjanja tetovaže bez lasera ,može ukloniti sve kombinacije boja i njihove mješavine većinom od prvog puta.
- Manji broj tretmana od lasera - u usporedbi sa laserskom metodom,broj tretmana Skinial -om je značajno manji.U slučaju manjih tetovaža ( do 16 cm2 ) naravno ovisi o obliku, obično je potrebno samo 3 do 4 tretmana uklanjanja tetovaže.Dakle,naš postupak je jeftiniji od laserske metode uklanjanja.

- Bez ostataka u organizmu - tattoo pigment napušta organizam kroz površinski sloj kože a prirodni tjelesni mehanizmi u potpunosti razgrađuju tekućinu za uklanjanje kroz nekoliko sati.Nikakve štetne tvari ne ostaju u organizmu.

- Manje boli - uklanjanje tetovaže Skinial-om obično je manje bolno od prvobitnog tetoviranja.

Kakvi rezultati se mogu očekivati?

Tetovaža nije grafit.

Klijenti često imaju visoka očekivanja od postupka uklanjanja tetovaže. Oni misle da se tetovaže mogu ukloniti bez obzira na veličinu i mjesto te da će koža izgledati isto kao prije tetoviranja. Niti jedan postupak ne može tako nešto garantirati. Ne može se garantirati uklanjanje tetovaže bez ožiljka.To najviše ovisi o kvaliteti kože pojedinca kao i od njegovog genetskog naslijeđa nego od korištenog postupka za uklanjanje.

Za razliku od zida sa grafitima koja se lako može obnoviti, koža je živi organ. Sukladno tomu, svatko reagira drugačije. Ukoliko se ništa više od tetovaže ne može uočiti na udaljenosti od jednog metra, smatramo da je postupak imao dobre rezultate. Tijekom detaljne konzultacije prije početka samog tretmana razgovaramo o Vašim očekivanjima te izvodljivim rezultatima.

Kod većine tetovaža koje smo uklonili, prethodna tetovaža ne može se uočiti prostim okom. U slučaju manje tetovaže, rezultati se mogu očekivati nakon 2 do 3 tretmana a vračanje kože u normalno stanje od 9 do 12 mjeseci kasnije. Ovo je posljedica procesa zacijeljivanja koji između svakog tretmana traje od 8 do10 tjedana. Koži će često trebati više vremena kako bi crvenilo potpuno nestalo. Za uklanjanje veće tetovaže je naravno potrebno više vremena. Što je tetovaža veća, to je veći rizik od ožiljaka.

Koji su rizici ?

Tattoo pigment nije u potpunosti izbačen

Rijetko se desi da tattoo pigment ostane vidljiv. Međutim, postoje dobri razlozi zbog kojih prirodno odbacivanje može djelovati samo djelomično te se tattoo pigment i dalje zadržava u koži.

U većini slučajeva količina tattoo pigmenta je bila toliko velika pa je samo dio pigmenta mogao biti izbačen kroz površinski sloj kože.

Također je moguće da je tetovaža tetovirana toliko duboko u slojeve kože da tekućina za uklanjanje nikako ne može doprijeti do nje. Ako je profesionalni tattoo majstor radio tetovažu, ovo se rijetko desi.

Utjecaj lijekova i lokalne anestezije može dovesti do smanjenog odbacivanja pigmenta.

Poseban slučaj je tetovaža koja je bila već tretirana laserom. Ovisno od stanja potkožnog tkiva postoji mogućnost da je koža izgubila prirodnu funkciju odbacivanja zbog korištenja lasera. Da li će ovo biti slučaj kod Vas i kada se to zbiva, teško je zaključiti. Nekim ljudima je, nakon samo nekoliko laserskih tretmana, potkožno tkivo potpuno prekriveno ožiljcima, dok drugima prirodna sposobnost odbacivanja bez stvaranja ožiljaka odlično funkcionira i nakon čak deset laserskih tretmana.

Kako bi se ovo utvrdilo, najbolje je sačekati rezultate patch testa koji se radi na samo jednoj točki ili krugu kože.

Prema medicinskom istraživanju kod 5% populacije se javljaju hipertrofični ožiljci, učestalije kod mlađih nego starijih, kao i kod žena nego muškaraca. U suštini, svaka tetovaža je trajna ozljeda kože koja može dovesti do poremaćaja pigmentacije i mikroskopskih ožiljaka. Kod 20% tetovaža moguće je vidjeti ožiljke prije procesa uklanjanja tetovaže.

Cilj optimalnog uklanjanje tetovaže bez lasera je postizanje vizualnog dojma što sličnijoj normalnoj koži. Ovisno od tipa kože, mjesta tetovaže, godina klijenta , njenog/njegovog općeg zdravsvenog stanja (pušač, na medikamentnoj terapiji , česta konzumacija alkohola, itd) faza zacijeljivanja može trajati duže (do jedne godine) dok se ne postignu željeni krajnji rezultati.

U usporedbi sa laserskom metodom uklanjanja, Skinial metoda nosi značajno manji rizik od formiranja ožiljaka i poremećaja pigmentacije kože.

HIT MEĐU ŽENAMA-metoda koja je napravila veliku revoluciju po pitanju uljepšavanju obrva.Savršeno rješenje ako su vaše prirodne obrve zbog nestručno čupanja prestale rasti ili niste zadovoljni oblikom ,prerijetke su i dosadilo vam je jutarnje crtanje.

Idealno za rijetke i svijetle dlačice!

ŠTO JE TO JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA?

U ovoj metodi se ne koristi aparat,već se dlačice ucrtavaju u kožu jako plitko posebnim nožićem.To je postupak kojim se iscrtava dlačicau smjeru rasta prirodne obrve.Pigment se aplicira u površinski sloj epiderma i veže za stanice tog sloja kože i samim tim traje onoliko koliko i same stanice.

U postupku se koriste mineralne boje,koje su netoksične i hipoalergene.Osnovni princip ove metode iscravanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke,već se stvara prirodan izgled obrva.Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih.

Rezultat je toliko prirodan da je razlika između prirodne i iscrtane dlake gotovo neprimjetna.

TKO BI SE TREBAO ODLUČITI ZA JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA?

Prečesto čujemo izjave kako su nam obrve grozne ,nejednake ,pretanke predebele....

Idealno oblikovane obrve može bitno utjecati na cjelokupan izgled pa tako na naše samopouzdanje.

Idealan oblik obrva razlikuje se od osobe do osobe jer imamo različite crte lica.Zato kod japanskog iscrtavanja obrva svaka žena dobije isključivo one koje pristaju samo njoj i ni jednoj drugoj ženi isto tako idealno.

POSTUPAK JAPANSKOG ISCRTAVANJA OBRVA

Tretman započinje pregledom prirodnih obrva i razgovorom o željenim obrvama.Vaše dlačice se ne briju niti čupaju,uklanjaju se samo one koje su van željenog oblika,ostatak ostaje a crtanje se vrši između njih,kako bi se maksimalno iskoristila svaka dlačica.

Zatim se izmjeri simetrija lica i tim postupkom dolazimo do 100% željenog oblika te se odrđuje boja pigmenta..Postupak samog crtanja je gotovo bezbolan (može se koristiti anestetik lokalno)i nakon tretmana nema natečenosti.

Neposredno nakon tretmana obrve će biti guste i puno tamnije od konačnog rezultata.Obaveznom korekcijom nakon 2-3 tjedna,mogu se ispraviti male nepravilnosti,dodati boja i gustoća.U praksi je moguće napraviti više korekcija ,što uvjetuje tip kože.

Nakon tjedan dana iscrtane obrve se smanje 10-15%,a izgubi se i do 40% boje.Klijentica dobije uputstva o posttretmanskoj njezi i odgovarajuću kremicu za njegu.

Ne preporučuje se 10 dana izlaganje suncu,solariju,bazeni,saune,agresivni tretmani lica i puder i šminka preko obrva.

Higijena pri japanskom iscrtavanju obrva je na najvišem nivou !

Sve što se koristi u radu je za jednokratnu upotrebu i sterilno.Ne postoji mogućnost alergije na pigmente.Poželjno je na naručeni termin doći bez šminke.

KAKO ODREDITI BOJU OBRVA ?

Boja obrva bi trebala biti jednaka ili nijansu-dvije tamnija od prirodne boje vaše kose.

KOJI FAKTORI UTJEČU NA TRAJNOST BOJE ?

Vanjski : agresivni tretmani lica (sve vrste peelinga) Unutrašnji : masna koža

Kreme s kiselinama bolesti kože,keratoze

Sunce seboreja,

Solarij ožiljci od trajne šminke

Laser, IPL

LJUDSKI FAKTOR:

Ovisi o adekvatnoj posttretmanskoj njezi i pridržavanju uputstva.

KADA SE ODLUČITE NA OVAJ KORAK,PRVO ĆE USLJEDITI TRENUTAK ZAČUĐENOSTI I PRIVIKAVANJA A ZATIM I ŽELJENI EFEKT!!!

OBRVE ĆE OSLIKAVATI VAŠ KARAKTER,TEMPERAMENT,RASPOLOŽENJE I EMOCIJE !!

SAVRŠEN IZGLED OBRVA U SVAKO DOBA DANA I NOĆI,LICE PUNO SAMOPOUZDANJA,PRIRODAN,MODERAN I ZDRAV IZGLED OBRVA

Trajna šminka jedna je od estetskih tretmana namijenjena korigiranju,mijenjanju,uljepšavanju,isticanju i balansiranju pojedinih dijelova lica kao što su : obrve,kapci,usne a na tijelu : vlasište,areola te ožiljci.

Koriste se pigmenti koji su certificirani, antialergiski a unose se kvalitetenim uređajem sterilnim iglicama u prvi sloj kože. Zapravo,trajna šminka nije trajna kao tetovaža jer su pigmenti bez teških metala te ne ostaju u koži duže od 1-4 godine.Zato je potrebna obnova ,osvježenje pigmenta i oblika nakon nekog vremena što ovisi o nizu faktora : tipu kože,lijekovima ,tretiranju raznim sredstvima za exfolijaciju- obnovu kože (vit.A,C,kiseline),korištenje zaštitnog faktora od uva i uvb zraka…...

Tretman započinje razgovorom o željama ,potrebama i mogućnostima željenog tretmana.Svakako poštujući želje i dobrobiti klijenta.

Cilj trajne šminke je naglasiti postojeće prirodne ljepote i prednosti te sakriti eventualne nedostatke (asimetrija,ožiljci,nedostatak dlačica,alopecija,itd...)

Trajna šminka nam popravlja i pojednostavljuje svakodnevnicu od šminkanja i razlivene šminke tijekom dana ,popravlja i definira izraz i mimiku lica .Lice sa izraženim očima i obrvama daje dojam osobe jake volje te nam daje  samopouzdanje,praktičnost i sigurnost.

Tretman nije sasvim bezbolan ali se koriste lokalni anestetici koji tretman radi dosta podnošljivim.

Nakon tretmana dobijete temeljite upute o higijeni kod kuće.

Areola, scalp i brada (prorijeđena kosa ili brada),alopecija,ožiljci

Mikropigmentacija skalpa i ožiljaka je metoda pigmentacije kože glave i tehnika kojom se nadomješta gubitak kose kod žena i muškaraca, a može pomoći i kod alopecije i prikrivanja ožiljaka. Ako se želite rješiti prorijeđene kose ili ćelavosti potpuno bezbolnom metodom ova metoda mikropigmentacije je upravo za Vas.

   

Mikropigmentacija kože glave ili vlasišta (skalpa) podrazumijeva ubacivanje pigmenta mikroiglom u epidermis glave, na mjestima gdje je nekada bila kosa, ali je usljed različitih faktora došlo do gubitka kose ili prorjeđenosti. Odlično rješenje kako za muškarce, tako i za žene koje imaju ovakav problem.
Prednosti nad operativnom tehnikom (transplatacijom kose) su sljedeće: daleko brže dođemo do krajnjeg rezultata, nema oporavka što znači da odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svakodnevnim obvezama, nema nikakve bolnosti osim laganog subjektivnog osječaja peckanja, nakon 2 do maksimalno 4 tretmana „puniji“ i gušći izgled kose. Naravno, ovaj tretman je i pristupačniji, nosi minimalan gotovo nikakav rizik i daleko manje košta nego tranplatacija kose.
Tretman mikropigmentacije odlično simulira dojam guste kose nakon brijanja glave. Kod onih koji imaju dužu kosu, ali mjestimično prorjeđenu, mjesta na kojima kosa nedostaje se uspješno popunjava pigmentom i stvara se dojam gustoće.
Trajanje rezultata je individualno i ovisi o puno faktora. U pojedinim slučajevima rezultat traje i do 4 godine, ali prosjek je između 1.5 – 2.5 godine, a onda je potrebna korekcija. U pojedinim slučajevima potrebna je vrlo mala korekcija, a to zavisi od mnogo faktora (izlaganje suncu, metabolizam, briga o vlasištu, itd). Klijent je taj koji će doprinijeti samom rezultatu i trajnosti tretmana ovisno o tome kako brine o vlasištu.

Pigment neće potpuno i u cjelosti nestati, već će mjestimično blijediti kada je vrijeme za korekciju.

Medicinska mikropigmentacija Areole,bradavice i ožiljka - je tehnika mikropigmentacije koja se radi ukoliko areola i bradavice nisu sačuvane,nema ih ili su nejednake, djelomične, ožiljkaste i sl.

Nakon mastektomije i rekonstrukcije dojke oporavlja se volumen, ali ne i areola dojke. To često dovodi do psihičkih problema kod pacijenta.

U slučaju kada jedne areole nema,oslanjamo se na zdravu areolu kao referenca za postavljanje parametara boja i oblika: takav način daje najbolji mogući prirodni i simetričan rezultat

U slučaju odsutnosti obje areole, pokušavamo s primjenom parametara boja, oblika i drugih pojedinosti najprikladnijih za morfološku karakteristiku klijenta.

Kao rezultat dobije se najprirodniji i simetričan izgled

U slučajevima gdje sama bradavica nije obnovljena ili je nema, s bojama stvaramo 3D efekt koji u potpunosti daje izgled volumena u bradavici

Mikropigmentacijom možemo kamuflirati bjelkaste ožiljke koji ostaju oko areole.

Dnevni
Lagani, prozračni, decentni make up (za poslovne sastanke, razgovore za posao, shopping....)

Svečani
Jači, postojaniji make up (za razne svečanosti, proslave, maturalne večeri, svadbe....). Moguće je postavljanje jednokratnih trepavica (trajanje 1-2 dana).

Kazališni i prigodni
Sa specijalnim efektima (3D efekti, fantasy make up....) namijenjen za dječje rođendane, momačke i djevojačke zabave, kazališta, nastupe, klubove i slično.

Potrebno je doći osobno radi dogovora i procjene zahtjevnosti šminke.

   

Što su to extenzije trepavica ?

Extenzije trepavica individualne su dugotrajne trepavice. Mogu biti sintetičke, svilene, ili životinjskog podrijetla. Extenzija se aplicira direktno na prirodnu dlaku klijentičine prirodne trepavice sa medicinskim ljepilom. Na taj način se prirodne trepavice nadograđuju, produljuju, ili im se povećava volumen.

Što možete očekivati tijekom tretmana?

Tijekom tretmana u ležećem ste položaju, potpuno opušteni.Oči su zatvorene tijekom cijelog tretmana, nema neugode pa većina klijentica zaspi.Vremenski prvo popunjavanje traje malo dulje, dok je za nadopunu kraće, oko sat vremena.

Sa kakvim ljepilom se apliciraju individualne trepavice?

Ljepilo je medicinsko, polutrajno, dvokomponentno, vodootporno, dermatološki testirano ljepilo bez formaldehida. Nisu potrebni baza, ili zatvarač za ljepilo. Crne je boje.

Koliko nadograđene trepavice traju?

Kada se nadograđene trepavice njeguju pravilno,one će trajati cijeli ciklus prirodnog rasta klijentičinih trepavica, prosječno od 4 do 8 tjedana. Prirodna trepavica pada na dnevnoj osnovi, od 1-5 prirodnih trepavica. Zajedno s njom padne i nadograđena pa će biti potrebna svaka 2-4 tjedna da bi se održavao potpun izgled trepavica.

Zašto postoje različite duljine trepavica?

Da bi se postigao prirodni izgled i oblik nadograđenih. Dulje trepavice mogu također biti korištene na vanjskim rubovima oka, kao i u sredini.

Svaka žena želi izgledati najbolje što može i to od jutra, čim se probudi. Sa extenzijama se može postići prirodan svakodnevni izgled, za ured, ili pak dramatičniji, ovisno o željama, prilici i potrebama.

Kakve su upute za tretiranje nadograđenih trepavica?

Ne smije se prati sa vodom oči, plivati, ići u saunu 24 sata nakon aplikacije

Neka uvijek bude nježna sa trepavicama

Ne smije se koristiti uvijač trepavica

Treba izbjegavati maskare uopće i skidače šminke na uljnoj bazi

Preporučuje se popunjavanje svaka 2-4 tjedna

Zdrava alternativa :

Extenzije trepavica daju duljinu,volumen i gustoću prirodnim trepavicama,otvarajući oko.

Umjesto da nosite dva do tri sloja maskare da biste postigli sličan izgled, set apliciranih trepavica garantira prekrasne, bogate trepavice, bez tragova maskare koja se razmazala nakon cijelog dana.Tako da Vam maskara više nije niti potrebna.

Dugotrajna ljepota-kratkotrajni troškovi

Extenzije trepavica visokog su standarda, jer dodaju zavodljivost i stil oku, omogućavajući dugotrajno nošenje i prekrasno iskustvo. Pravilnom njegom nakon apliciranja, mogu trajati i do dva mjeseca. One omogućuju osjećaj individualnosti i nesputanosti kroz normalnu rutinu svakodnevnice, tjelovježbu, planinarenje, vodene sportove, ili druge aktivnosti koje zahtijevaju napor.

Keratinski tretman za savršeno prirodne i postojane trepavice.Lash lift je novi tretman bojanja , uvijanja i njege trepavica keratinom koje daju istaknut i zavodljiv pogled. Lash lift tretman je namijenjen za sve žene koje ne žele nositi extenzije a žele istaknuti i naglasiti svoj pogled ,zatim za oporavak nakon skidanja extenzija ili jednostavno tko želi izgledati "prirodnije"i odmoriti se od šminkanja.Postupak je bezbolan ,traje oko 45 min. a efekt uvijenih trepavica traje od 6-8 tjedana.Postupak Vas ne obavezuje na dolazak nego onda kada vidite da je potrebno a najranije nakon 4 tj.