Njega tijelaVacuslim 48

VACUSLIM 48 je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita koja se uvijek ,brzo i lako može primeniti posebno u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela
Aktivne komponente:
- Vidljivo smanjenje obujma nakon prvog tretmana
- Poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana
- Metaboličko djelovanje aktivnih supstanci na proces lipolize ( razgradnje masnih naslaga )
- Vakumom se istovremeno postiže sauna i preso efekt ( efekt limfne drenaže )
- Vacuslim 48 anticellulite & slimming metoda se može primenjivati kao samostalni tretman ili se može kombinirati kao dopuna za postizanje boljih i bržih rezultata u anticelulitnih i tretmanima mršavljenja kozmetičkim aparatima mezoporacije, elektrostimulacije, maderoterapije i ručnih anticelulitnih masaža.

3x VACUSLIM 48 + 3x MADEROTERAPIJA = 1.120,00 (1.025,00)
6x VACUSLIM 48 + 3x MADEROTERAPIJA + 3x ANTICEL. MAS. NOGU = 1.959,00 (1.810,00) + 1x Vacuslim gratis
10x VACUSLIM 48 + 5x MADEROTERAPIJA + 5x ANTICEL. MAS. NOGU = 3.294,00 (3.018,00) + 2 x Vacuslim gratis

Paketi se mogu raditi individualno.


Peeling tijela solima i enzimima

Koži je za obnovu i za stvaranje novih stanica potrebno 20 do 25 dana.

Stanice koje završe svoj životni ciklus, ostaju na koži, i stvaraju na koži naslage koje onemogućuju novim stanicama izbijanje na površinu.
Koža ostaje bez sjaja i gubi na elastičnosti.

Peelingom se odstranjuju mrtve stanice kože te ona ostaje sjajna, glatka i omogućuje lakše upijanje aktivnih tvari iz sredstava za njegu.

Postoje više vrsta pilinga kao sa solima ,biljkama ,enzimatski pilinzi ovisi od stanja i potrebe kože.

Peeling cijelog tijela traje oko 30 minuta, nakon čega se klijentica otušira i može se nastaviti masaža tijela.


Alge maske - za učvršćivanje

Prirodni tretmani s nekoliko vrsta algi ovisno o stanju vašeg tijela.

Slimming Thermo Aktiv Mousse

Algovert Laminarie

Peel off Cocoa-Guarana

Intenzivan tretman zamatanja ALGE maske u termodeku koje vrlo učinkovito eliminiraju toksine, razgrađuju masne stanice.

Amazonski indijanci već stoljećima koriste guaranu zbog njenih revitalizirajućih svojstava,  a bogata je kofeinom,oligo-elementima i vitaminima.

Zbog velike koncetracije teobromina pomaže bržem sagorijevanju masti, oslobađa kožu od toksina i izravno djeluje na smanjenje celulita.

Mineralne soli alge laminarie stimuliraju metabolizam oslobađanje suvišne tekućine.

 Budući da morska voda i tjelesna plazma dijele sličan kemijski sastav omogućeno je savršeno djelovanje aktivnih sastojaka na našu kožu.

Ove alge imaju ulogu smanjenja razine lipida, te ekstrakt fikosaharid protuupalnog djelovanja.

Ova kombinacija sastojaka ima izuzetan učinak na rad žlijezda lojnica uz protuupalni i antibakterijski učinak.


Maska od čokolade

Uživajte u slatkom životu...  uživajte u čokoladi...

Volite li čokoladu? Počastite se pravim čokoladnim užitkom! Snova od čokolade...

Uživajte u čarima čokolade u svim svojim oblicima:

- opuštajući tretman tijela koji započinje peelingom (enzimski ili mehanički sa solima i eteričnim uljima), maska od čokolade 64% čistog kakao praha i čili papričice koja ima i anticelulitno djelovanje, zamatanjem u termodeku.

Nakon tuširanja slijedi opuštajuća masaža tijela antistres uljima 30 min.

Odličan tretman za regeneraciju i hranjenje kože tijela u kombinaciji s profesionalnim tehnikama masaže jamčit će istinski doživljaj čokolade...


Aromaterapija (termo deka)

Aromaterapija i masaža su tretmani koji pokazuj najbolju sinergiju kod primjene u salonima.
Masaža je jedan od najblagotvornijih načina postizanja i očuvanja zdravlja.

Ona snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, stimulira krvotok i na taj način omogućuje bolju prehranu i oksigenizaciju tkiva, opušta mišiće, potiče probavu, a stimuliranjem limfnog sustava ubrzava izlučivanje otpadnih tvari.
Masaža je izvrstan prirodni način za otklanjanje stresa, a u kombinaciji s aromaterapijom njen će se učinak izrazito pojačati.

Aromaterapija podrazumijeva terapeutsku uporabu eteričnih ulja.

Eterična ulja koja se koriste u aromaterapiji, izvorni su ekstrati biljaka dobiveni iz različitih djelova biljaka.

Preporuča se za prevenciju opuštanja kože uslijed gubitka na težini i prirodnom procesu starenja pomažući pri zatezanju kože.

Nakon što u tijelo umasiraju eterična ulja, zagrijavate se u termodeci 60 minuta. Tretman nije za osobe sa problemom vena i kapilara.


Pressoterapija (Green Press 8)

LIMFNA DRENAŽA - aparativna tehnika kojom se potiće brže kolanje tekućine organizmom. Na taj način ubzavamo rad metabolizma, na bržu izmjenu tvari, čišćenje toksina.

Vrlo je bitno većim unosom vode u sustav, razrijediti gustoću tekućine i istimulirati cirkuliranje.Time dobivamo pojačano ispiranje tkiva i bržu eliminaciju, prethodnom tehnikom izlučene tvari. Za naglasiti je da limfa, kao tekućina sporo protječe unutar tkiva, tako da i vanjskim djelovanjem moramo postepeno osiguravati rezultat. Drenaža je neagresivan, vrlo ugodan tretman sa višestrukim djelovanem unutar određenog vremenskog perioda.

Green Press 8

Karakteristike:

Aparat za medicinsku ili kozmetičku limfnu drenažu s 2 x 8 izlaza
Odličan za terapiju limfnih edema različitih vrsta
Vrlo učinkovita osnovna terapija celulita i dobra preventiva otečenih nogu i proširenih vena
Sedam stalnih i 14 slobodnih programa
Određivanje parametara drenaže – tlak, vrijeme kompresije i pauze, vrijeme terapije

Opis proizvoda:

Saznanje da suvremeni način života pored prijatnih i dobrih donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postaje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za naš organizam.

Posljedice su:

  • loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha
  • nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, koji podražuju tkiva i uzrukuje njegove
  • promjene u manje kvalitetno vezivo
  • punjenje i povećanje volumena masnih stanica
  • oticanje nogu
  • celulitne promjene kože i podkožja
  • pojava novih ili pogoršanje postoječih proširenih vena

To se najbolje očituje na izgledu tijela, što postaje iz dana u dan sve lošiji. Pomoć iskusne kozmetičarke može dosta uraditi za bolji izgled – ali najbolja je prevencija u pravo vrijeme. Aparat što nudi oboje – odličnu prevenciju i dobru kurativu zove se GREEN PRESS 8.

Učinjen je po principima ručne limfne drenaže tako da se pomoću manšeta, s pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjica i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj.

Izkazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita – od blagog edematoznog do teškog cikatrizacijskog. U kombinaciji s ostalim kozmetičkim metodama (ultrazvuk, kreme, elektroterapija, grijanje…) daje uvijek izvrsne rezultate.

GREEN PRESS 8 ima stalne standardne programe, što su plod znanja i dugogodišnjeg iskustva, što su najprimjereniji za terapiju, a ujedno postoji mogućnost sastavljanja osobnih programa. Manšete su tako oblikovane da ih je moguće pričvrstiti i skinuti na vrlo jednostavan način i omogućavaju drenažu po pravilima ručne limfne drenaže. Tlak u komorama manšeta određujemo sami te ga možemo stalno kontrolirati.


Body Wrapping

Pod pojmom body wrapping podrazumjeva se specijalna tehnika umotavanja prilikom čega se umotava cijelo tijelo od vrata do nožnih prstiju ili samo pojedini dijelovi tijela.

Ovdje se radi o kompresijskom tretmanu čiji je cilj pospješiti limfnu i krvnu cirkulaciju.
Kako bi se postiglo djelovanje koje utječe na vitkost preporučuje se 2 i pol litre tekućine (biljnog čaja) na dan.
Pogodan je za učvršćenje opuštenih dijelova kože, vraćanja kože na prvotno stanje nakon njezinog rastezanja nakon trudnoće, poremećaj u krvotoku, kod celulita, nakupina voda, opće uklanjanje štetnih tvari iz organizma, manjkavost vezivnog tkiva (umotavanjem se ojačava vezivno tkivo), kao dubinska njega kože, razbijanje neželjenih masnih jastučića (naslaga).

Kontraindikacije za omotavanje su trudnoća, opasnost od embolije, akutna upala (gripa), srčane tegobe, visoki krvni tlak, bubrežna oboljenja, jako vidljive proširene vene.

Problematične zone tretiraju se pomoću djelotvorne kreme, koncentrata gela te se čvrsto umotaju u specijalnoj foliji, zatim se u termodeci zagrijava oko 45-60 minuta.
Jako se dobro kombinira sa anticelulitnom masažom, gdje se koristi anticelulitna termoaktivna krema, koja daje osjećaj žarenja i izaziva umjereno crvenilo kože.
Pozitivni učinci ove metode su nepregledni: struktura kože postaje finija i glatkija, a silueta u kratkom roku postaje vitkija i čvršća.
Preporučuje se 2-3 puta tjedno najmanje 10 puta. Tretman u kojem se napravi i peeling tretiranog dijela tijela. Nakon kraće pauze 10 dana tretman se može ponoviti.


Elektrostimulacija

-> estetski, za oblikovanje tijela

-> sportski, za učvršćivanje i jačanje mišića

-> za kontrakciju pojedinog mišića ili skupine mišićnih vlakana


Mezoterapija (tijelo)

Mezoterapija je medicinska tehnika ubacivanja različitih aktivnih tvari mikroinekcijama u slojeve kože i potkožno tkivo.Već duže od 50 god. koristi se za terapiju bola,sportskih ozljeda...,a zadnjih godina se sve više koristi u estetskoj medicini.Tehnikom mezoterapije mogu se tretirati određeni problemi na koži kao što su bore na licu,opuštena i dehidrirana koža lica,vrata i dekoltea,hiperpigmentacije a na tijelu je vrlo uspješna kod uklanjanja celulita i masnih stanica.

A B

Zašto NO NEEDLE mezoterapija ?

Zato što je mezoterapija bez igala (mezoporacija) apsolutna i najmodernija alternativa klasičnoj mezoterapiji ,pogotovo za osobe koje zbog straha  od igle izbjegavaju klasičnu mezoterapiju, a žele ukloniti problem opuštene kože,bora,fleka, masne i  problematične kože ,strija i celulita.Mezoporacija je proces koji omogućava unos aktivnih tvari u tkivo na dubinu jednaku mezoterapijskim inekcijama.

Na koji način radi NO NEEDLE mezoterapija ?

Sam mezoterapijski tretman radi na principu  mezoporacije i mezoosmoze.Kod djelovanja pulsirajuće,naizmjenične struje stvara se elektromagnetno polje pod čijim utjecajem nastaju privremeni vodeni kanali-mezopore i to u zaštitnom lipidnom sloju između epiderme i derme.Ti vodeni kanali omogućavaju unos aktivnih tvari u dublje slojeve kože.Zahvaljujući tom otkriću vodenih kanala ,kemičari
Peter Agree i Roderick Mac Kinnon dobili su Nobelovu nagradu 2003 g.

Kakve rezultate možemo očekivati ovim tretmanom?

U klasičnim tretmanima samo 10% aktivnih tvari koju koristimo u radu može doprijeti do dubljih slojeva kože,te su svi efekti samim tim ograničeni.Slična situacija je sa ostalim preparatima koje koristimo svakodnevno.Mezoterapija bez igle omogućuje da se apsorpcija aktivnih tvari (hijaluron,kolagen,c-vit....)poveća sa 10% na 99% na dubinu prodiranja 1 cm i 65% na dubini od 6 cm i ostaje oko 2 mjeseca,što nam daje ogromne mogučnosti kod tretmana lica i tijela,kako kod starijih tako i kod mlađih osoba.

Kontraindikacije za rad ?

Tretman mezoterapije ne treba raditi u trudnoći,.kod oboljelih od epilepsije ,dijabetesa ,tumora, kod osoba sa pacemakerom, gdje su prisutne metalne proteze....Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije u smislu iritacije ili reakcije tkiva nema jedino ako postoji alergija na neki od sastojaka.

Kako izgleda tretman u salonu ?

Kod prvog dolaska pregledamo stanje kože i ovisno o njenim potrebama dogovaramo tretmane.Poželjno je ako je koža nečista ,puna komedona da se prvo dobro mehanički očisti.
Tretman započinjemo jačim peelingom glikolna kiselina ili enzymski peeling ,zatim nanosimo koncentrat-serum i pripremamo kožu ultrazvukom za mezoterapiju –elektro pulsevima otvaramo mikro prolaze za aktivne substance koje prodiru u stanice.Da bi svi sastojci što duže ostali i djelovali ,zatvaramo prolaze i hladimo kožu –kriosondom ,stavljamo bogate hidrogelne maske na bazi hijalurona,kolagena , za izbjeljivanje ....
Potrebno je tretmane raditi u kurama od minimalno 6 puta .1-2 x tjedno,a odlični su rezultati kad se kombinira sa tretmanima mikrodermoabrazije.


2


Ultrazvuk

Stvara visokofrekventne mehaničke vibracije koje na tretiranom području uzrokuju pokret pritiska-otpusta koji se ponavlja milijun puta u sekundi.

Reaktivira cirkulaciju (jedan od uzroka pojave celulita).

Razgrađuje otpadne tvari i olakšava njihovo izbacivanje iz organizma.

Duljina ciklusa može trajati 10 do 15 tretmana. Ciklusi se mogu ponavljati u razmaku od najmanje 10 dana između 2 ciklusa.

Prvi rezultati vidljivi već nakon prvih tretmana, nakon kojih će koža biti mekša i glađa.


Vacuum

Celulit nastaje stvaranjem masnih naslaga u vezivnom tkivu,  najčešće na bokovima, trbuhu i stražnjici ili bedrima.

Masne stanice u donjem sloju kože tih područja gomilaju masnoću, rastu, a stjenka stanice se deformira.

Ova izobličenja izviru iz vezivnog tkiva i na površini kože nastaju udubljenja koja se još zovu i  „narančina kora“.

Pri otklanjanju celulita, ovom se terapijom pospješuje cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus kože, opušta se mišićna napetost i pomaže u redukciji opsega tijela.

Vakum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i reducira celulit, poboljšava cjelokupni izgled kože.

Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se masira tretirani dio tijela na principu usisavanja, tj. odizanja i razdvajanja vezivnog i masnog tkiva.

Ovim tretmanom se i stimulira protok limfe. Limfa je bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme i bijelih krvnih stanica.

Nastaje kao proizvod staničnog metabolizma koje se putem limfnih žila i limfnih žlijezda prenosi dalje u krvotok, te se preko bubrega izlučuju štetni sastojci.

Limfne žile su vrlo tanke, a za pritisak koji gura tekućinu prema srcu koriste energiju rada mišića.

U nekim slučajevima može doći do većeg ili manjeg zastoja u drenaži limfe.

Dakle, limfna drenaža je velika pomoć u medicinskom i kozmetičkom tretmanu kod različitih poremećaja drenaže limfe

...razni limfni edemi, slabe prokrvljenosti tkiva, teških i umornih nogu, pojave proširenih vena te kao osnovna terapija kod uklanjanja celulita.

Vakum se koristi i kod tretmana lica. Nježnim odizanjem epidermisa od potkožnog tkiva pospješuje se prokrvljenost kožnih struktura.

Mikrocirkulacija pripomaže u bržoj regeneraciji kožnog tkiva, što pospješuje nestanak ili redukciju manjih postojećih kožnih defekata,  limfna drenaža koja se provodi za vrijeme vakuumske terapije pospješuje izlučivanje otrovnih tvari te suvišne tekućine iz tijela, što pripomaže u detoksikaciji cijelog organizma.


Infra red sa stimulacijom (IRD)

-> dvojni tretman elektrostimulacije i infracrvenog svjetla sa toplinskom energijom koje povečavajući temperaturu, aktiviraju
     cirkulaciju krvi i stanični metabolizam.

-> pasivno vježbanje i učvršćivanje tijela

-> mršavite na djelovima tijela gdje Vi to želite


Spa pedikura

SPA PEDIKURA - je poseban tretman stopala koji je osmišljen kako bi se opustili i pripremili za novi radni dan. Tretman započinjemo sa lavanda kupkom te pilingom koji zagladi i revilitizira kožu. Nastavljamo sa ugodnom refleksnom masažom sa hranjivim balzamom nakon koje se osjećate kao "leptirić".

Tretman je predviđen za stopala koja nemaju problema sa natiscima ili ako imaju onda se nekoliko dana ranije treba napraviti medicinska pedikura gdje se uklone sva zadebljanja tako da spa pedikura bude učinkovita.