Ekstenzije trepavica (klasični i volumenski)


   

Što su to extenzije trepavica ?

Extenzije trepavica individualne su dugotrajne trepavice. Mogu biti sintetičke, svilene, ili životinjskog podrijetla. Extenzija se aplicira direktno na prirodnu dlaku klijentičine prirodne trepavice sa medicinskim ljepilom. Na taj način se prirodne trepavice nadograđuju, produljuju, ili im se povećava volumen.

Što možete očekivati tijekom tretmana?

Tijekom tretmana u ležećem ste položaju, potpuno opušteni.Oči su zatvorene tijekom cijelog tretmana, nema neugode pa većina klijentica zaspi.Vremenski prvo popunjavanje traje malo dulje, dok je za nadopunu kraće, oko sat vremena.

Sa kakvim ljepilom se apliciraju individualne trepavice?

Ljepilo je medicinsko, polutrajno, dvokomponentno, vodootporno, dermatološki testirano ljepilo bez formaldehida. Nisu potrebni baza, ili zatvarač za ljepilo. Crne je boje.

Koliko nadograđene trepavice traju?

Kada se nadograđene trepavice njeguju pravilno,one će trajati cijeli ciklus prirodnog rasta klijentičinih trepavica, prosječno od 4 do 8 tjedana. Prirodna trepavica pada na dnevnoj osnovi, od 1-5 prirodnih trepavica. Zajedno s njom padne i nadograđena pa će biti potrebna svaka 2-4 tjedna da bi se održavao potpun izgled trepavica.

Zašto postoje različite duljine trepavica?

Da bi se postigao prirodni izgled i oblik nadograđenih. Dulje trepavice mogu također biti korištene na vanjskim rubovima oka, kao i u sredini.

Svaka žena želi izgledati najbolje što može i to od jutra, čim se probudi. Sa extenzijama se može postići prirodan svakodnevni izgled, za ured, ili pak dramatičniji, ovisno o željama, prilici i potrebama.

Kakve su upute za tretiranje nadograđenih trepavica?

Ne smije se prati sa vodom oči, plivati, ići u saunu 24 sata nakon aplikacije

Neka uvijek bude nježna sa trepavicama

Ne smije se koristiti uvijač trepavica

Treba izbjegavati maskare uopće i skidače šminke na uljnoj bazi

Preporučuje se popunjavanje svaka 2-4 tjedna

Zdrava alternativa :

Extenzije trepavica daju duljinu,volumen i gustoću prirodnim trepavicama,otvarajući oko.

Umjesto da nosite dva do tri sloja maskare da biste postigli sličan izgled, set apliciranih trepavica garantira prekrasne, bogate trepavice, bez tragova maskare koja se razmazala nakon cijelog dana.Tako da Vam maskara više nije niti potrebna.

Dugotrajna ljepota-kratkotrajni troškovi

Extenzije trepavica visokog su standarda, jer dodaju zavodljivost i stil oku, omogućavajući dugotrajno nošenje i prekrasno iskustvo. Pravilnom njegom nakon apliciranja, mogu trajati i do dva mjeseca. One omogućuju osjećaj individualnosti i nesputanosti kroz normalnu rutinu svakodnevnice, tjelovježbu, planinarenje, vodene sportove, ili druge aktivnosti koje zahtijevaju napor.