Dermalogica kompletan tretman lica


Dermalogica kompletan tretman lica započinje dvostrukim Dermalogica čišćenjem i Face Mapping analizom kože.Exfolijacijom na bazi rižinih enzima ,salicilne i mliječne kiseline,papaina i zelenog čaja ,zagladiti ćemo kožu,ubrzati obnovu stanica,omekšati ćemo kožu vapozonom,mehanički očistiti,dezinficirati,izmasirati kožu lica,vrata i dekoltea te nanijeti odgovarajuću masku ili kombinaciju maski koja smiri kožu nakon čišćenja i ublaži eventualno crvenilo.

Koža nakon čišćenja je svježa, napeta i sjaji se.

Temeljna filozofija Dermalogice:

-> samo zdrava koža je lijepa koža

Dermalogica proizvodi ne sadrže štetne i iritantne sastojke za kožu,umjetne boje i mirise koji najčešće izazivaju alergijske reakcije na koži niti mineralna ulja koja pune pore i stvaraju mitisere.

-> njega počiva u proizvodima koji su napravljeni od najčišćih sastojaka od kojih svaki poboljšava i održava besprijekorno zdravlje kože.

Za pravo zdravlje ključni su proizvodi koji su prilagođeni specifičnim potrebama kože.
Dermalogica to postiže Face Mappingom - analizom kože iza koja slijedi preporuka proizvoda, bilo da je riječ o normalnom stanju kože ili specifičnim stanjima i potrebama poput AGE Smarta za zrelu kožu, ili npr. MediBac Cleaninga za kožu sklonu aknama u odrasloj dobi.