Mnoge poklonice lakiranih noktiju često se pitaju postoji li lak koji bi trajao na noktima duže od postojećih. Rješenje je Soak off gel ili trajni lak.
Soak Off gelovi spadaju u vrstu mekih gelova, nazivaju se još i trajni lak. Takve vrste soak off gelova tj. trajnog laka savršene su za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima, a najbolje od svega je da ako se nanose na nokte nogu ne treba dodatno gubiti vrijeme na sušenje.              
Soak off gel, trajni lak ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte i to čak do tri tjedna. Soak off gelovi, trajni lakovi se savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel.

O.P.I. je jedan od rijetkih brandova koji ne sadrže toulen i formaldehid.Jednostavno se nanose,velik izbor boja ,vrlo postojani sa visokim sjajem 

Uvijek njegovani nokti što prirodnijeg izgleda san je svake žene.No mnoge nisu u mogučnosti same ili u nekom centru redovito njegovati svoje ruke.

Zbog toga je geliranje Vaših prirodnih noktiju idealna metoda kojom će svaka žena imati njegovane i prirodne nokte u svakoj prilici.

Ako su nokti prekratki, deformirani od griženja onda se može raditi produljivanje sa šablonama jer ona ne oštećuje

Vaš prirodan nokat a već za sljedeći dolazak na njegu (od 3-5 tjedana) nokti budu dovoljno dugi da se više ne produžuju nego se geliraju .

Kod ove metode koristmo milky french za špicu nokta koji daje prirodan mliječni izgled nokta i njime odredimo oblik i dužinu,

zatim se stavlja prozirni gel preko cijelog nokta i sve zajedno se oblikuje po želji.Na kraju se stavlja sjaj ,top gloss,

serum za njegu kožice i lagana masaža ruku.

Nakon mjesec dana (3-5 tj.) nokti su izrasli zajedno sa gelom,uz kožicu se vidi izrast.

Postojeći gel stanjujemo,poravnavamo sa prirodnim noktom.Nokti koji su preuski ili oštećeni popravljamo sa šablonom

po potrebi ,zatim ponovo obrađujemo novim slojem gela french linije i top gloss za sjaj.

Ukrasi kao šljokice , 3D ukrasi,cvjetići ,cirkoni sličice , tatoo sličice, možete izabrati po želji.

Geliranje noktiju na nogama je sve popularnije danas.Kao na rukama ista je procedura i na nogama.

Na nogama je dosta česta deformacija nokta na palcu tako da kod takvih slučajeva nokat se svaki puta nanovo obrađuje i popunjava gelom ,ako je neravan ,ako mu fali dio ,zadebljan i sl.

Geliranje na nogama se radi specijalnim Gehwol gelovima koji imaju i antimikotičko djelovanje.

Ovo je rješenje za sve osobe koje su se ustručavale nositi obuću s otvorenim prstima ,jer nokat izgleda potpuno prirodan.

Ruke, a ponajprije nokti pokazuju koliko žena brine o sebi i kakav joj je stil života.

Nekad je dobra manikura i prava krema dovoljna.

Tretman uključuje oblikovanje noktiju (četvrtasti ,ovalni, badem) ovisi od dužine i oblika vaših prstiju,omekšavanje kožice ,odstranjivanje viška  steriliziranim priborom te hranjenje uljem i završnom kremom.Lak samo za jačanje noktju ili se mogu i lakirati. 

Neke nedostatke na noktima mogu se prekriti nadogradnjom umjetnih noktiju ili ugradnja gel metodom.
Posebno kod osoba čiji su nokti slabi, lome se ovo je idealno rješenje.

Parafinska kupka za ruke se primjenjuje kao intenzivan tretman u njezi kože ruku naročito u zimskom periodu.Parafin pojačava mikrocirkulaciju u koži ,hidratizira ,hrani regenerira suhe i ispucale kože.Dovoljno je jednom mjesečno napraviti tretman parafinom i vaše ruke će biti zahvalne ,njegovane, glatke i zaštićene.