Tretman Kisikom O2


TRETMAN KISIKOM O2 :

Kisik je izvor života. Bez njega ne možemo živjeti, te ga svaka naša stanica treba.

Starenje započinje nedostatkom kisika, te veliki utjecaj ima njegova količina u stanicama. Atmosfera je sve zagađenija i naše stanice su sve manje opskrbljene, odnosno gladne su za kisikom. Slaba cirkulacija u starijoj dobi još je jedan razlog manjka kisika u stanicama, te zbog toga stanice slabije funkcioniraju. Na površini kože skupljaju se odumrle stanice kože koje također zbog slabije cirkulacije imaju sporiju obnovu. A sporija obnova i narušena barijera kože veliki je problem i kod aknaste, kuperozne, masne, suhe, hiperpigmentirane kože. Kako bi to promjenili ili spriječili potrebno je kožu nahraniti kisikom.

Zašto je kisik neophodan?

Bez kisika nijedna stanica ne može obavljati metaboličke procese jer je kisik glavno gorivo metaboličkih procesa. Bez kisika nakupljaju se štetni spojevi koji uništavaju stanice, mijenja se ph vrijednost, opada elektromagnetski potencijal stanične opne, nema više proizvodnje kolagena te nastaju bore uz mlohavost i kože. Koža izgleda beživotno, te dolazi do odumiranja stanica.

Koji je cilj tretmana ?

Glavni cilj je snažno pomlađivanje kože uz poticanje metabolizama i razvoja novog kolagena s kisikom. Kisik najbolje djeluje na oporavak kože. Na površini kože stanice odumiru svakih 30 dana, a na njihovo mjesto dolaze nove.

Abrazija uklanja sloj mrtvih stanica i potiče obnovu kože. Koža se očisti od zadržanih nečistoća u porama. Ujedno se uklone manja površinska oštećenja i nepravilnosti kože.

Kroz očišćenu kožu kisik bez zapreke prodire i dubinski nahrani te pomladi svaku stanicu. Nakon toga koža je znatno otpornija na štetne vanjske utjecaje. Zbog kisika koža sada izgleda puno bolje, a što je još važnije kvaliteta joj je također bolja.

Metabolizam stanica se znatno ubrza, zbog čega sada koža izgleda svježije i blistavo. Tretman poboljšava ten jer kisik ubija bakterije koje žive duboko u porama gdje nema kisika.

Za što se preporuča tretman?

  • Kod pušača i oštećenja od sunca - pomlađivanje i osvježenje kože kad želite ukloniti umorni izgled lica
  • Važan događaj - nema boljeg tretmana da koža tako zabljesne i lijepo izgleda pogotovo pred neki Vama važni događaj
  • Kod aknaste kože - djeluje antibakterijski
  • Pomlađivanje tijela nakon oštećenja suncem
  • Čišćenje leđa
  • Peeling i pomlađivanje tijela
  • Smanjivanje stresa jer je iznimno opuštajuć tretman
  • Suha koža, seboreja - ubrzava process oporavka kože
  • Starenje - osigurava koži kvalitetnu opskrbu hijaluronskom kiselinom te sintezu kolagena i elastina


Opis tretmana:

Glavna značajka multifunkcionalnog Oxy aparata je kisik s hiperbaričnom komorom gdje se u posudi od 3 Litre koncentrira kisik čistoće 95-98%.

Osobe s nedostatkom kisika u tijelu i plućni bolesnici mogu kisik direktno udisati u dišni sustav,te na taj način poboljšati zdravstveno stanje.

Aparat s kisikom pomoću ionizacije ,te upotrebe posebne tehnologije i filtera pod pritiskom generira kisik iz zraka. Posebnim injektorima i nastavcima koža brzo apsorbira kisik i aktivne tvari koje možemo dodati u injektor, čime se povećava aktivnost stanica i učinak na njen metabolizam.

Tretmani koji koriste hiperbarični kisik su nezamjenjivi u regeneraciji.

Tretman započinjemo temeljitim odstranjivanjem šminke i tonificiranjem kože. Radimo enzimatski piling kojim odstranjujemo najgornji sloj mrtvih stanica i omekšavamo kožu lica. Još jači učinak postižemo sa dijamantnom mikrodermoabrazijom kako bi u potpunosti maknuli odumrli sloj kože i omogućili koži bolju penetraciju kisika i preparata. Nanosimo ampulu s aktivnom supstancom prema problematici kože, tretiramo kožu kisikom i ozonom Oxy sprejem. Nakon toga sa posebnim aplikatorom radi se Infuzija kisika da se dodatno potisnu aktivni sastojci u dermalni sloj kože te potakne razvoj novog kolagena. Može se nadodati Ionoforeza

(Ionoforeza lica - ovo je jedan od postupaka hardverske kozmetologije, izveden na temelju metode galvanizacije pomoću niskonaponske struje. U ovom slučaju, lijekovi se isporučuju na kožu, poboljšavaju njegovu prehranu, hidratiziraju i doprinose uklanjanju znakova starenja.)

za još jači učinak. Masaža će dodatno pojačati cirkulaciju a nakon nje dodajemo masku prema potrebama kože. Nakon što skinemo masku, nanosimo serum i kremu. Nema nikakvog crvenila, komplikacija niti oporavka. Tretman je potpuno siguran, ugodan i opuštajući a rezultati su odmah vidljivi.Odlično se nadopunjuje sa tretmanima kao što su: klasično čišćenje lica, Mikrodermoabrazija, Dermapen, kemijski pilinzi.

TRAJANJE TRETMANA: 60-70 min

Preporučuje se serija od 4-6 tretmana što ovisi o stanju kože I željenom efektu,Tretmani se rade 1 x tjedno, individualni su i daju dugotrajan i odmah vidljiv rezultat.

Infuzija kisika

Patentirana metoda unošenja kisika i aktivnih tvari duboko u kožu bez upotrebe igala. Uz pomoć posebnog aplikatora, pod snažnim kontroliranim pritiskom, kisik 98%-tne čistoće kao i aktivne tvari male molekularne težine dospijevaju u kožu gdje stimuliraju mikrocirkulaciju, sintezu kolagena i elastina, lipolizu masnoća te ubrzavaju metabolizam kože. Smanjuju znakove koje vrijeme ostavlja na koži, a nesavršenosti poput ožiljaka, tragova akni, pigmentacija, strija, masnih naslaga i celulita vidno nestaju.

Inhalacija kisika

Kombinira se u svim tretmanima relaksacije ili pomlađivanja s ciljem detoksikacije tijela. Može se primijeniti kod umora ili slabe koncentracije, osigurava energiju prije i poslije treninga. Kisik se udiše 10 minuta, na način da se na lice postavi maska koja ispuhuje čisti kisik.

Sprejanje kisikom

Tretman se provodi posebnim aplikatorom u koji se, osim čistog kisika, dodaju i otopine aktivnih tvari koje dodatno obogaćuju kožu. Sprejanje kisikom koristi se kod upalnih procesa na koži, iritirane i oštećene kože, nakon dermoabrazije, depilacije ili tretmana lica kao osvježenje te kao završni dodir koji potiče epitelizaciju kože.